1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-04-2016 15:08

Σε απολογία ΑΕΚ, Κόρινθος, Ένωση Τούμπας και Αγία Παρασκευή

Σε απολογία κλήθηκαν για την Παρασκευή 15/4 και ώρα 09.30 τα σωματεία ΑΕΚ, Κόρινθος, Ένωση Τούμπας και Αγία Παρασκευή. Αναλυτικά:
Το σωματείο ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 6/2/16 μεταξύ των ομάδων ΑΠΣ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ-ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Το σωματείο ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 19/3/16 μεταξύ των ομάδων ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ-ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Το σωματείο ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΜΠΑΣ και τον αθλητή του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ ΜΙΧΑΛΗ, για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα της 02/04/16 μεταξύ των ομάδων ΑΜΣ ΝΕΣΤΩΡ – ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΜΠΑΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Το σωματείο ΑΕ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και την αθλήτρια του ΔΡΟΥΓΚΑ ΣΟΦΙΑ, για την συμπεριφορά της προς τους διαιτητές του αγώνα της 30/03/16 μεταξύ των ομάδων ΓΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΕ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ