1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-03-2016 21:32

Φιλική νίκη της ΑΕ Κομοτηνής

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη χθες Τετάρτη 16/3/2016 στην Κομοτηνή η ομάδα των ανδρών του Άθλου Ορεστιάδας αντιμετώπισε την ομάδα της Α.Ε.Κομοτηνής η οποία αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία και βρίσκεται μάλιστα στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας με προπονητή τον Τσιακμάκη Παναγιώτη. Ο αγώνας έληξε με σκορ 2-1 υπέρ της Α.Ε.Κομοτηνής αλλά παίχθηκε ακόμη ένα σετ στους 15 πόντους το οποίο κέρδισε η Κομοτηνή.

Ο προπονητής του Άθλου Ντινούδης Κων/νος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα χρησιμοποιώντας όλους τους αθλητές του. Την επόμενη εβδομάδα η ομάδα του Άθλου Ορεστιάδας θα φιλοξενήσει την Κομοτηνή στην έδρα της στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας ‘ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ’ σε άλλον ένα φιλικό αγώνα προετοιμασίας. Οι αγώνες αυτοί γίνονται στα πλαίσια της προετοιμασίας του Άθλου Ορεστιάδας για τον αγώνα μπαράζ που θα δώσει για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία με αντίπαλη ομάδα είτε των Χανίων είτε της Γ.Ε Ηρακλείου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ