1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-02-2016 14:37

Με μισή ομάδα ο Μακεδονικός στην Αλεξανδρούπολη: «Ο ορισμός του αγώνα μεσοβδόμαδα έγινε χωρίς τη συγκατάθεση μας»

Με σύνθεση ανάγκης ταξίδεψε σήμερα στην Αλεξανδρούπολη ο Μακεδονικός για το αναβληθέν παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής (9/1/2016) με την ΓΕΑ που δεν είχε γίνει λόγω πένθους μετά την απώλεια του προέδρου της ακριτικής ομάδας.
Το παιχνίδι αναβλήθηκε εκ νέου λόγω μπλόκων και κατόπιν συνεννόησης με την ΕΟΠΕ.

Λόγω της καθημερινότητας κάποιοι αθλητές της ομάδας δεν ακολούθησαν την αποστολή και είναι οι Τάσος Ρεμπούτζιας, Γιάννης Κατσιαφλάκας, Αντώνης Αλμαλής και Βαρνάβας Βορκάς.
Αντίθετα κανονικά ταξιδεύουν στην Αλεξανδρούπολη οι Τάσος Γκουδελόπουλος, Χρήστος Χατζηπαραδείσης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γρηγόρης ΄Οσσας, Οδυσσέας Κοντόπουλος, Κρυστάλλης Τσακιρίδης και ο αρχηγός Δημήτρης Παπαζαχαρίας.

«Ο ορισμός του αγώνα μεσοβδόμαδα και χωρίς τη συγκατάθεση μας, αναστάτωσε την ομάδα», είπε ο προπονητής Γιώργος Οικονομίδης που παρά την απογοήτευση για τις απουσίες των βασικών παικτών, δεν χάνει την αισιοδοξία του πιστεύοντας ότι και οι υπόλοιποι αθλητές μας θα κάνουν το καθήκον τους: «Ο αγώνας ορίστηκε σήμερα χωρίς τη δική μας σύμφωνη γνώμη μιας και η ΓΕΑ γνώριζε για την απουσία του πασαδόρου μας στο εξωτερικό (λείπει μαζί με το λίμπερο της ΓΕΑ, προσωπικό του φίλο) αν και αντιπροτείναμε εναλλακτικές ημερομηνίες». Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο στις 16:00 στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ