Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
08-02-2016 12:32

Αντωνιάδης: «Ο ρόλος μας πλέον είναι πρωταγωνιστικός»

Ο Προπονητής της της Ροδίων Άθλησις, Νίκος Αντωνιάδης μίλησε για το νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στο Πανιώνιο, την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, τον κόσμο, αλλά και το ότι θυμάται στιγμές Ορεστιάδας με τη φετινή πορεία του Ροδίων. Αναλυτικά:

Πως ζήσατε το σημερινό παιχνίδι και σε ποιους τομείς πιστεύετε ότι υπερτερούσε η ομάδα σας;

Σε όλους τους τομείς ήμασταν καλύτεροι.Τον τελευταίο καιρό είμαστε πολύ φορμαρισμένοι,αυτό φαίνεται από τα τελευταία μας παιχνίδια που τα κερδίσαμε με 3-0 .Η ομάδα έχει βρει το ρυθμό της , έχουν δεθεί τα παιδιά μεταξύ τους και πάμε όλο και καλύτερα.Τώρα έχουμε εδραιωθεί στη δεύτερη θέση και πλέον είναι ευθύνη μας να την κρατήσουμε.Από εδώ και πέρα αν θέλουμε να πάμε στα μπαράζ ,όλα τα παιχνίδι είναι ντέρμπι.Ακολουθεί ένα παιχνίδι μες την Πολιτεία με μια ομάδα που ψάχνει βαθμούς για την παραμονή της,αλλά αν είμαστε σε αυτή την κατάσταση δύσκολα θα χάσουμε από εδώ και πέρα. Ελπίζω οι παίκτες να είναι υγιείς. Βλέπουμε τα παιχνίδια ένα-ένα και μέχρι στιγμής μας βγαίνει αυτό.Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά. Τώρα, αν αυτό είναι η δεύτερη θέση είναι το ιδανικό.Αν όχι, και πάλι η πορεία μας είναι επιτυχημένη μέχρι τώρα και έχουμε μπει σε χωράφια που δεν τα υπολογίζαμε και δεν τα περιμέναμε. Όμως , μετά από πολύ προπόνηση και θέληση όλα τα παιδιά παίζουν πολύ καλό βόλει και πλέον έχουμε στόχο να πάμε όσο γίνεται ψηλότερα,πιστεύω θα τα καταφέρουμε.

Η ομάδα έχει κάνει ένα 4 στα 4 ,στο οποίο το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν έχει χάσει ούτε ένα σετ. Πιστεύετε ότι είναι κάτι που το ψάχνατε , δηλαδή να έχει αυτοσυγκέντρωση και μια σταθερή απόδοση η ομάδα;

Αυτό είναι η προπόνηση που έχει βγει μετά από πολύ καιρό. Από πέρυσι ακόμα…Το ότι δέθηκε η ομάδα , παίζει καλό βόλεϊ , τα παιδιά υλοποιούν μέσα στο γήπεδο τις πληροφορίες που τους δίνω και βγάζουν πάθος. Αυτό το πράγμα δείχνει ότι η ομάδα είναι δεμένη.Επίσης, μετά την ήττα από την Μυτιλήνη ανασυγκροτηθήκαμε και είναι πολύ σημαντικό το πώς διαχειριστήκαμε την ήττα στο Κύπελλο. Τη διαχειριστήκαμε με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα πρωταγωνιστεί πλέον, και θα πρωταγωνιστεί. Στο δεύτερο γύρο φαίνεται ποιες ομάδες κρατάνε και ποιες παίρνουν την κατιούσα. Εμείς έχουμε ανοδική πορεία και πιστεύω θα το κρατήσουμε αυτό,αρκεί να μην έχουμε τραυματισμούς.

Είδαμε ότι στους τελευταίους αγώνες ο κόσμος ξαναέρχεται στο γήπεδο και το γεμίζει . Αυτό είναι ενδεικτικό ότι με την προσπάθειά της και τις επιτυχίες της η ομάδα κερδίζει τον κόσμο;

Σίγουρα, για να έρθει ο κόσμος γήπεδο δεν είναι εύκολο.Θα έρθουν να δούν , θα περάσουν όμορφα κτλ , αλλά το σημαντικό είναι να κάνεις νίκες και να πρωταγωνιστείς. Έτσι, ο κόσμος στόμα με στόμα , ο ένας με τον άλλο έρχεται. Έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον το να φτάσεις ψηλά, απ΄ότι να προσπαθείς να παραμείνεις στην Α2.Ο δικός μας ο ρόλος πλέον είναι πρωταγωνιστικός. Έχουμε καθιερωθεί σαν ομάδα. Όλοι μας σέβονται και μας φοβούνται και αυτό είναι πολύ καλό.Να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που μας βοηθάει πάρα πολύ. Σε κάθε παιχνίδι το γήπεδο είναι γεμάτο και ελπίζουμε να συνεχίσει να γίνεται αυτό.

Ζείτε τώρα στιγμές Ορεστιάδας (που ανεβήκατε Α1) που βλέπετε την ομάδα να είναι ψηλά , να κάνει μια πολύ καλή πορεία και να παλεύει για κάθε νίκη;

Ναι , όντως θυμάμαι αυτό που είχα ζήσει με την Ορεστιάδα πηγαίνοντας στα μπαράζ και στο τέλος να ζήσω αυτή τη μεγάλη χαρά της ανόδου, ενώ δεν το περίμενα και δεν το πίστευα μέσα σε ενάμιση χρόνο να φτάσουμε να διεκδικούμε πάλι την άνοδο. Συχνά μου έρχονται αναμνήσεις και χαίρομαι που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Εύχομαι κάποια στιγμή να το ζήσει και το Ροδίων αυτό.Πραγματικά το αξίζει ,είναι οργανωμένο σωματείο,ξέρουν τι θέλουν ,πατάνε στα πόδια τους γερά και σταθερά και ελπίζω κάποια στιγμή να νιώσει όλος ο όμιλος τη χαρά της ανόδου που είναι κάτι το συγκλονιστικό και δύσκολα φεύγει από τη μνήμη.

Ανδρέας Γαβαλάς