1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-01-2016 00:06

Oικονομίδης: «Η ανοχή στη γελοιότητα καθιστα συμμετοχή»

Ο προπονητής του Μακεδονικού Γιώργος Οικονομίδης με γραπτή του δήλωση στη σελίδα του συλλόγου στο f/b καταγγέλει την αντιαθλητική στάση των παικτών των Σερρών αλλά και την αδυναμία των διαιτητών Μπέλου, Λιοτόπουλου να επιβάλουν την τάξη και να εφαρμόσπουν τους κανονισμούς. Η καταγγελτική δήλωση του Οικονομίδη:
Ο προπονητής του Μακεδονικού Γιώργος Οικονομίδης με γραπτή του δήλωση στη σελίδα του συλλόγου στο f/b καταγγέλει την αντιαθλητική στάση των παικτών των Σερρών αλλά και την αδυναμία των διαιτητών Μπέλου, Λιοτόπουλου να επιβάλουν την τάξη και να εφαρμόσπουν τους κανονισμούς. Η καταγγελτική δήλωση του Οικονομίδη:

«Σκοπός στον αθλητισμό πρέπει να είναι πάντα η νίκη ή η προσπάθεια γι' αυτήν. Αποκτά αξία όμως όταν έρχεται με αξιοπρέπεια, ηθική, διαιτητική ισοτιμία και παραδοχή του αντιπάλου.
Τίποτε απ' αυτά δε συνέβη στον αγώνα Σέρρες - Μακεδονικός μιας και οι διαιτητές Μπέλος - Λιοτόπουλος πέρα από τα άλλα λάθη στις φάσεις, το λάθος της γραμματείας στο 3ο σετ που βιαστικά θέλησαν να κρύψουν δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν ή εθελοτυφλούσαν στην άθλια συμπεριφορά του πασαδόρου και "προπονητή" με συνεχείς παρεμβάσεις, ειρωνείες και χειρονομίες καθώς και στο ξέσπασμα με ύβρεις του λίμπερο μετα το τέλος του 3ου σετ.
Οι παραπάνω αθλητές όχι μόνο δεν παρατηρήθηκαν πειθαρχικά αλλά αντίθετα λόγω ότι του επιστήσαμε την προσοχή για τις συμπεριφορές αυτές δεχθήκαμε εγώ και πασαδόρος (αρχηγός) της ομάδας μας απο 1 κόκκινη στην αρχή του 4ου σετ.
Ο αγώνας δε διεξήχθη για να κερδίσει η καλύτερη ομάδα αλλα για να δώσουν παράσταση θεάτρου σκιών οι δυο προαναφερθέντες, να πάρουν, χωρίς να προβληματισθούν, την αμοιβή τους οι διαιτητές κι εμείς να χάσουμε 10 ώρες απο τη ζωή μας.
Η οικειοθελής αποχώρηση μου απο τον πάγκο στο 23-20 του 4ου έγινε για να καταδείξω οτι στο βωμό μιας νίκης δε μπορεί να γελοιοποιείται το άθλημα και συνθήκες τέλεσης ενός αγώνα.
Η ανοχή στη γελοιότητα καθιστα συμμετοχή».

5 σχόλια

  • Comment Link ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 21:45 posted by ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

    Αρχικά θα ήθελα να αναφερθώ στο γεγονός ότι είναι πολύ εύκολο να γράφεις διάφορα σχόλια...ανώνυμα.Είμαι παίχτης των Σερρών και θα ήθελα να δώσω μία απάντηση στον μονόλογο του άρθρου. Κατά τη διάρκεια του αγώνα προκλήσεις, ύβρεις κλπ υπήρξαν και από παίχτες του Μακεδονικού (και αυτές ατιμώρητες με την ανοχή των διαιτητών).Στο τρίτο σετ πράγματι έγινε λάθος, ωστόσο το 3ο σετ χάθηκε για την ομάδα του Μακεδονικού από 16-23. Έγινε δηλαδή σερί 9 πόντων από τον ΑΟΣ, ο οποίος κέρδισε το σετ 25-23. Ίσως λοιπόν ο κ. Οικονομίδης θα έπρεπε να ασχοληθεί περισσότερο με την ομάδα του,παρά να ασχολείται με τους "προκλητικούς" σερραίους. Τέλος, πριν την αποβολή του κ. Οικονομίδη, υπήρξαν από μέρους του προς τους παίχτες του ΑΟΣ και τους διαιτητές διάφορες εκφράσεις, που επισύρουν τιμωρίες (άσχετα με το τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα). Ας κάνουν λοιπόν κάποιοι την αυτοκριτική τους και ας αφήσουν τους "παππούδες" να γεμίζουν το γήπεδο τους με κόσμο που αγαπά αυτή την παρέα και το άθλημα.

  • Comment Link Ειναι παρανομοι Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 14:58 posted by Ειναι παρανομοι

    Οποιος προπονητης δεν θελει να συμμετεχει στο κακογουστο θεατρο με τους εριστικους παππουδες οποιος προπονητης σεβεται τον εαυτο του και τον κλαδο του οποιος προπονητης εχει κοτσια και προασπιζει τα συμφεροντα του συλλογου του ΚΑΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ στα ματς με σερρες.Μηδενιζονται αναδρομικα σε ολα τα ματς και τιμωρουνται και οι καραγκιοζηδες που δεν εφαρμοζουν τον κανονισμο οπως ΟΦΕΙΛΟΥΝ.Το ξερουν οι διαιτητες οτι δεν μπορουν να ΜΗ δηλωνουν προπονητη αλλα αφου δεν αντιδρουν οι εχοντες εννομο συμφερον το κανουν γαργαρα.ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΟ.Μονο ενας στα τοσα χρονια εκανε ενσταση και ο παρανομος συνεληφθη και απελαθηκε απο το αλλοδαπων.

  • Comment Link Ενσταση Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 14:40 posted by Ενσταση

    Κ.Κ. προππνητες ειναι κοινο μυστικο το τί γινεται σε ολα τα εντος αλλα οταν τους παιρνει και στα εκτος εδρας παιχνιδια των κατα τα αλλα συμπαθων παππουδων των σερρων.Το σφαλμα ειναι 100/100 δικο σας.Αφου οι διαιτητες νοιαζονται μονο για το πως θα πληρωθουν και δεν εφαρμοζουν τον κανονισμο που απαιτει προπονητη με καρτα στον παγκο καθε ομαδας ( που δεν υπαρχει ποτε στους σερραιους)ας κανει επιτελους ΕΝΣΤΑΣΗ για αντικανονικη διεξαγωγη αγωνα ΕΝΑΣ απο σας και να δειτε επιτελους μηδενισμο των απαραδεκτων και διαιτητες στο σπιτι τους.Αυτο που σας γραφω ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ

  • Comment Link ΜΠΑΝΤΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 10:51 posted by ΜΠΑΝΤΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ .ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΣΙΓΟΥΡΙΑ)ΟΤΙ Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΦΙΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΒΑΣΗ.Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΑς. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΣΥΜΕΤΟΧΗ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΑΣΜΑΤΟΣ ΜΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ(ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ) ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΣΗΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΛΟ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ...? ΤΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΙΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΝΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΑΛΛΑ........

  • Comment Link joan Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 22:03 posted by joan

    Γιώργο το επίπεδο εκεί είναι πολύ χαμηλό τόσα χρόνια,και από ότι φαίνεται δεν αλλάζει. Ετσι νομίζουν ότι πρέπει να κάνουν για να μείνουν στην κατηγορία. Δεν έμαθαν να αγωνίζονται!To ίδιο κάνουν με όλες τις ομάδες!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ