1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-01-2016 12:32

Η Ροδίων Άθλησις καλεί τον κόσμο με ένα βίντεο

Αύριο ξεκινάει ο δεύτερος γύρος της Α2 ανδρών. Η αρχή για την Ροδίων Άθλησις θα γίνει με ένα εντός έδρας παιχνίδι, όπου θα έρθει αντιμέτωπη με τον ΟΠΕ Ρεθύμνου, σε έναν αγώνα μεγάλης σημασίας καθώς το Ρέθυμνο κατέχει την δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.


«Το Σάββατο, λοιπόν, 16/01/2016 και ώρα 20:45 στο κλειστό γήπεδο του «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», η ομάδα του Ροδίων Άθλησις θα προσπαθήσει για το καλύτερο αποτέλεσμα έτσι ώστε να πετύχει τον στόχο της για την κατάταξή της στην πρώτη τριάδα του ομίλου. Ζητάμε λοιπόν από τον κόσμο, φίλους του αθλήματος και μη, να δώσουν ένα δυναμικό παρόν και τον παλμό για μία ακόμη νίκη της ομάδας μας. Η είσοδος θα είναι για άλλη μία φορά δωρεάν! Ένταση, παλμός, διασκέδαση…σας περιμένουμε!!

Στο βίντεο συμμετέχουν οι: Ντάνιελ Γκένοφ, Σταύρος Ρουσέττος, Βασίλης Προδρομίδης , Νίκος Μακρής, Χρήστος Μοσχούς, Μανώλης Κοκκολάκης, Αλέξανδρος Δεληγιώργης, Γιάννης Καβαρατζής, Πέτρος Κάλας και Νίκος Αντωνιάδης», ο καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ