Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
12-01-2016 12:52

Γιακουμής: «Βρήκαμε ρυθμό στο ματς του κυπέλλου»

Ο προπονητής του ΑΟ Μυτιλήνης, Σωκράτης Γιακουμής μίλησε για τα δύο παιχνιδία του ΑΟ Μυτιλήνης(Κύπελλο, Πρωτάθλημα) με τη Ροδίων Άθληση.

Ποια ήταν η διαφορά ανάμεσα στο παιχνίδι του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, και που οφείλεται η αλλαγή της εικόνας της ομάδας σας;
«Η αλήθεια είναι ότι αν με ρωτούσες ποιο παιχνίδι θα επέλεγα θα σου έλεγα του πρωταθλήματος. Το κύπελλο δεν ήταν μέσα στους στόχους μας. Βεβαίως κανείς δεν παίζει ποτέ για να χάσει και δεν είναι αδιάφορος. Λόγω συνθηκών ήμασταν μόνο 6 άτομα και σίγουρα ήταν δύσκολο για μας. Ήταν πρώτη φορά με αυτή την σύνθεση, συν ένας παίκτης που έπαιζε για πρώτη φορά στην ομάδα μας. Βρήκαμε ρυθμό στο δεύτερο παιχνίδι, φυσικό και επόμενο, και έτσι ήρθε η νίκη».

Δηλαδή ήταν αυτός ο ρυθμός που σας έδωσε τη νίκη;
«Ναι, βασικά ήταν μια συνέχεια από το πρώτο παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να πιάσουμε αυτό το ρυθμό στο πρώτο παιχνίδι, λόγω του ότι ήμασταν από ταξίδι, καινούργια ομάδα και σήμερα μας βγήκε , πιέσαμε ,παίξαμε πιο σωστά, δεν κάναμε λάθη. Για αυτό φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα»

Αυτή η σημαντική νίκη σας βοηθάει για να πετύχετε τους στόχους στη συνέχεια;
«Σίγουρα, αυτό μας τόνωσε ψυχολογικά . Η ομάδα χρειάζεται ψυχολογική τόνωση , γιατί προερχόμαστε από τρεις σερί ήττες. Χάσαμε και δικαίως το παιχνίδι του πρωταθλήματος από το Ροδίων που ήταν καλύτερο στο πρώτο ματς. Στο δεύτερο παιχνίδι θεωρώ ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι εμείς. Πιέσαμε πάρα πολύ ,ιδίως στο σέρβις. Πήγαμε πάρα πολύ καλά στο επιθετικό κομμάτι. Παίξαμε άμυνα».

Ενώ συμπλήρωσε:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Στο Ροδίων για τη δίκαιη και καθαρή του νίκη στο παιχνίδι του πρωταθλήματος και στα παιδιά τα δικά μου που ανταπεξήλθαν επάξια μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Καλή συνέχεια στο Ροδίων για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Είμαστε δύο ακριτικά νησιά και είναι τιμή για το Βόλει να έχει δύο ακριτικά νησιά στο πρόγραμμά του. Καλή συνέχεια και στους δύο».