Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
20-12-2015 12:16

Ρεβεγιόν στα... ψηλά η Ελπίδα

Στην δεύτερη θέση της Α2 Ανδρών κλείνει η Ελπίδα το 2015, μετά και την 10η νίκη της σε 11 αγώνες. Τελευταίο «θύμα» της ομάδας του Γιώργου Καραβιδόπουλου ήταν η ΧΑΝΘ, που πρόβαλε αντίσταση στο δεύτερο και τρίτο σετ, πριν γνωρίσει την ήττα με 3-1 στους Αμπελόκηπους.
Πρωταγωνιστής, για μία ακόμη φορά, ο αρχηγός Φώτης Βασιλειάδης, που μαζί με τον Γιώργο Ακριτίδη οδήγησαν την ομάδα στη νίκη. Ετσι, την πρώτη αγωνιστική του νέου χρόνου, η Ελπίδα θα πάει στο Αιγίνιο για το ντέρμπι κορυφής με την πρωτοπόρο Νίκη Αιγινίου, με την οποία θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος.

Τα σετ: 3-1 (25-18, 24-26, 25-22, 25-16)

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Σταυρακάκης, Χριστόφας, Ακριτίδης, Χατζηχριστάκης, Βασιλειάδης, Βουλγαρίδης, Α. Ξένος (λ) - Ταλαμπίρης (λ), Παντίρης, Σαχπατζίδης, Βεληχάι, Σταυρίδης.

ΧΑΝΘ (Δράμπας): Αλεξίου, Τσοπάνογλου, Χρυσάφης, Παραδεισάνος, Τερζόγλου, Νικολακάκης, Πάντσιος (λ) - Κ. Ξένος (λ), Καλλέργης, Σπανουδάκης, Πρώιος.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του προπονητή και πρώην διεθνούς πασαδόρου Χρήστου Παπαθανασίου, που έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας. Καλό Παράδεισο Χρήστο…