Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
07-12-2015 14:32

Επιστροφή στις νίκες για την ΕΑΠ

Σπουδαία εμφάνιση και σημαντικό τρίποντο πήρε η νεανική ομάδα της Ε.Α.Π., επιστρέφοντας στις νίκες, επικρατώντας με 3-1 σετ εκτός έδρας στην Αμαλιάδα επί τουΑ.Σ.Α. Κοροίβου, για την 8η αγωνιστική της Α2 ανδρών.
Παρόλο το κακό ξεκίνημα κατά το πρώτο σετ αλλά και στην αρχή του δευτέρου όπου η γηπεδούχος ομάδα πήρε προβάδισμα 6 πόντων, η ομάδα της Πάτρας ανέδειξε τα ψυχικά αποθέματα και με τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο κ. Αγγελοπουλος κατάφερε την ανατροπή.

Με καλή υποδοχή και σωστές επιλογές στην επίθεση, κέρδισε έστω και δύσκολα τα δύο επόμενα (με 22-25, 23-25), προηγούμενη με 2-1 σετ.

Το 4ο σετ ήταν παράσταση για έναν ρόλο με την νεανική ομάδα της Ε.Α.Π. να παίρνει από την αρχή μεγάλη διαφορά πόντων κερδίζοντας εύκολα το σετ με 25-11 και το ροζ φύλο του αγώνα.

Τα σετ: 25-14, 22-25, 23-25, 11-25

Κόροιβος (Γκρουμούσας) : Παναγιωτάρας, Τσούμας, Κοσμάς, Τσερεγκούνης, Σαλαβασίδης, Σωτηρόπουλος, Μιχόπουλος -λ / Παπαθεοδώρου, Παναγιωτόπουλος, Μητρογιάννης
ΕΑΠ (Αγγελόπουλος) : Σαρακίνης, Μούρτζης, Κάβουρας, Δασκαλόπουλος, Τσαρκάτογλου, Πατρινός, Σύρος -λ / Καραγεώργος -λ, Δρακόπουλος, Κανελλόπουλος, Μακρυγιάννης, Γεωργιόπουλος, Γιαννούτσος.