1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-11-2015 17:15

Νίκησε και ετοιμάζεται για το ντέρμπι η Ελπίδα

Συνέχισε και το Σάββατο τις καλές της εμφανίσεις η ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων στην Α2 Ανδρών. Νίκησε με 3-0 την ΑΕ Κομοτηνής στο γήπεδό της και ετοιμάζεται για τον ντέρμπι κορυφής με τον Πήγασο Πολίχνης, το επόμενο Σάββατο, με τον οποίο ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση του Γ ομίλου.
Στον αγώνα με τους Θρακιώτες, οι παίκτες του Γιώργου Καραβιδόπουλου έδειξαν αποφασιστικότητα και, παρά κάποια «κενά» διαστήματα, είχαν συνεχώς το πάνω χέρι. Το παιχνίδι απέκτησε χαρακτήρα ντέρμπι στο τρίτο σετ, στο τέλος του οποίου οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο σκορ, αλλά η Ελπίδα κατάφερε να αποφύγει τις περιπέτειες.

Tα σετ: 3-0 (25-20, 25-21, 25-23)

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Παντίρης, Βασιλειάδης, Σαχπατζίδης, Βουλγαρίδης, Χριστόφας, Σταυρακάκης, Ξένος (λ) - Ταλαμπίρης (λ), Ακριτίδης.
ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Τσιακμάκης): Παπαδόπουλος, Δημόπουλος, Καψαλιάρης, Φάκας, Χατζηβλάσιου, Χρηστουηλίας, Παπαϊωάννου (λ) - Βαργεμιτζίδης (λ), Δεληγιαννίδης, Τερζόγλου, Παπασπύρος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ