1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-11-2015 12:05

Επιστροφή στις νίκες και έκκληση στον κόσμο

Με εύκολη επικράτηση στο πρώτο και στο τρίτο σετ και κομβικό το δεύτερο η Ροδίων Άθλησις επιβλήθηκε εντός έδρας με 3-0 σετ της Πολιτείας και συνέχισε την καλή της πορεία, επιστρέφοντας στις νίκες. Πάντως οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο, καθώς απουσιάζει από τα εντός έδρας της ομάδας της Ρόδου.
Στο πρώτο σετ, οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το 8-7. Εκείνη την στιγμή έγινε το 11-7 για την ομάδα μας με την Πολιτεία να μην μπορεί να κατεβάσει την διαφορά κάτω από τους τρεις πόντους , στη συνέχεια του σετ και το Ροδίων να επικρατεί εύκολα με 25-14.

Διαφορετική όμως ήταν η εικόνα στο 2ο σετ. Η γηπεδουχος είχε ένα ισχνό προβάδισμα και δεν μπορούσε να ξεφύγει. Όταν το σκορ πήγε 23-21, ήρθε ένα σερί 0-3 και οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 23-24 αναγκάζοντας τον κ. Αντωνιάδη να πάρει τάιμ άουτ και τελικά το σετ να λήγει με 26-24 υπέρ του Ροδίων Άθλησις.

Καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη του τρίτου και τελευταίου σετ έπαιξε η έκβαση του δευτέρου. Η Ρόδος ανεβασμένη πλέον ψυχολογικά, μπήκε δυνατά και μετά το 6-4 πήρε τα ηνία του σετ , με αυτό να λήγει 25-15.


Τα σετ: 3-0 (25-14, 26-24, 25-15)

ΡΟΔΙΩΝ (Αντωνιάδης): Μακρής, Καβαρατζής, Προδρομίδης, Γκένοφ, Κάλας, Μόσχους/ Κοκολάκης -λ, Μαυράκης -λ, Γιώτης, Σταυλάς, Ρουσέττος, Δεληγιώργης
ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Μπαΐλης): Καζάρας, Χρηστίδης, Νόστιμος, Κάσαρης, Τουφεκούλας, Τοπαλίδης/ Γαβαλάς -λ, Νικολόπουλος, Μαρίνος, Πανούσης, Κίγκας, Ζαρωτιάδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ