Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
03-11-2015 00:16

Μένει στην κορυφή ο Ηρακλής Χαλκίδας

Τρία στα τρία για τον Ηρακλή Χαλκιδας που στην 3η αγωνιστική του β΄ ομίλου του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α2 ανδρών επικράτησε του τοπικού Ακρίτα στην Καλαμάτα με 0-3 σετ.
Η ομάδα των «τρελών νερών» κατόρθωσε να φέρει τα πάνω κάτω κατά τη διάρκεια του 1ου σετ, όπου η διαφορά των 10 πόντων που δημιούργησε από το ξεκίνημα εξανεμίστηκε και «ίδρωσε» για να φτάσει στην κατάκτησή του (25-27).

Η σοβαρότητα επανήλθε στα δύο επόμενα σετ και η ομάδα της πόλης μας κατόρθωσε να φτάσει στην 3η νίκη της με 0-3 σετ.

Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι η ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας δείχνει ότι έχει τις δυνατότητες να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία στον δύσκολο όμιλο της Α2 αλλά ακόμη δεν έχει βρει το «βηματισμό του».

Στην ομάδα όλοι και ιδιαίτερα οι παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι έρχονται δύσκολα παιχνίδια στα οποία δεν υπάρχει η «πολυτέλεια» του εύκολου λάθους… ιδιαίτερα απέναντι σε παραδοσιακά «μεγάλες ομάδες» με πρωταγωνιστικούς στόχους και μεγάλα οικονομικά μπάτζετ.


Τα σετ: 0-3 (25-27, 16-25, 16-25)

ΑΚΡΙΤΑΣ: Ξενάκης, Θεοδώρου, Ζαχαρόπουλος, Βραχνάς, Μπελογιαννέας, Τρουπάκης/ Κουλιέρης -λ, Κακούρος -λ, Καρούλος, Σαρδέλης, Βασιλόπουλος, Μητρόπουλος
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γκολίτσης): Κολτσιάκης, Αντιφάκος, Γεωργόπουλος, Φωτιάδης, Αδαμόπουλος, Φίνος/ Κοντοστάθης -λ, Γκόρτσιανουκ, Κουτρουμάνος, Αλεξάκης, Μάγκος