1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-11-2015 13:51

Νίκη της ΜΕΝΤ, φωνάζει ο Αίας (video)

Η Ένωση Τούμπας πήρε τη νίκη με 3-2 εκτός έδρας απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου, σε έναν αγώνα για την 5η αγωνιστική του Γ ομίλου της Α2 ανδρών που τελείωσε επεισοδιακά.
Στο σκορ στο τάι μπρέικ ήταν 12-13 όταν για τους ανθρώπους του Αίαντα, ο πασαδόρος της ΜΕΝΤ ήταν σε λάθος θέση, κάτι που αντιλήφθηκε αργά και εσπευσε να το διορθώσει. Ωστόσο δεν τα κατάφερε, αλλά δεν δόθηκε η λάθος θέση και στην εξέλιξη η ΜΕΝΤ πήρε τον πόντο (12-14). Ο προπονητής του Αίαντα Στέφανος Νάνας διαμαρτυρήθηκε έντονα και το ματς τελείωσε με κόκκινη κάρτα.  (Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που δημοσιοποίησε ο Στέφανος Νάνας)


Τα σετ: 2-3 (20-25, 25-12, 19-25, 25-15, 12-15)
ΑΙΑΣ (Νανάς): Καμαριώτης, Κουντουρέτης, Χρηστινίδης, Ιωακειμίδης, Κεσογλίδης, Βαφέας, Μιχελάκης -λ / Μπερμπέρογλου -λ, Ζαΐμης, Κερτικίδης, Ξενίκας
ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΜΠΑΣ (Φίνος): Γεωργιάδης, Μωυσίδης, Κουτσονίκας, Μουράτης, Τσάρας, Χριστοφορίδης, Αντωνιάδης -λ / Αυγητίδης -λ, Αντωνίου, Τσιγγελίδης, Σακόγλου, Κολτσιάκης Πολιτίδης, Κουρτίδης

Media

5 σχόλια

  • Comment Link Μπαρουφες Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2015 14:47 posted by Μπαρουφες

    Ετσι απλσ ολο το βιντεο νανα.οχι μονο οταν νικας αλλα και οταν χανεις.Αλλοιως λες μπαρουφες

  • Comment Link Αστειοτητες Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2015 14:42 posted by Αστειοτητες

    Και σθ ψυχιατρο

  • Comment Link ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2015 14:08 posted by ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ

    ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ χρειαζεσαι οφθαλμιατρο!

  • Comment Link Αστειοτητες Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2015 13:21 posted by Αστειοτητες

    Στο βιντεο φαινεται να εχει προλαβει ο πασαδορος της μεντ να παει στη θεση του.Αλλωστε εχει τοποθετησει λαθος την καμερα ο νανας και δεν φαινεται η επαφη του σερβερ με την μπαλα και η θεση του παικτη αντιστοιχα.Αρα ναχαμε να λεγαμε.Σιγουρα παντως φαινεται η ταχυτητα με την οποια μπηκε ο νανας στον αγωνιστικο χωρο ,πόση ωρα τριγυρνουσε μεσα σε αυτον και πσο αδικα εφαγε την καρτα.Σε ολο το ται μπρεικ ο αιας ηταν πισω στο σκορ 2-4 ποντους.Ευνοηθηκε και οταν το σκορ εγινε 0-4 και το εκανε 1-3 με λαθος σφυριγμα ο διαιτητης (αυτο γιατι δεν το δειχνει ο νανας?)Λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει.Και μια και το συνηθιζει ο νανας (στις νικες τουλαχιστον) να ανεβασει το παιχνιδι ολο για να δουν ολοι αν αδικηθηκε ή εχασε άδικα.

  • Comment Link Φ.Γ Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2015 12:29 posted by Φ.Γ

    Τον πεθαμενο ανεστησε παλι ο ΑΙΑΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ