1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-10-2015 19:45

Η Κύζικος για Volley League νίκησε 3-0 την ΑΕΚ

Εντυπωσιακή η Κύζικος Νέας Περάμου του Γιάννη Λάιου νίκησε και μάλιστα με 3-0 σετ την ΑΕΚ στο ντέρμπι κορυφής του Β΄ομίλου της Α2 ανδρών.

Η ομάδα της Κύζικου με τη νίκη αυτή μπαίνει οδηγός στον όμιλο, ξεκαθαρίζει το τοπίο με την «Ενωση» - τουλάχιστον επί του παρόντος - και δικαιώνουν όσους εκτιμούσαν πως η ομάδα της Νέας Περάμου είναι βασική υποψήφια για άνοδο στην Volley League.

Η επικράτηση της Κύζικου ήρθε πιο δύσκολα απ΄ότι δείχνει το τελικό σκορ ωστόσο η αποστολεσματικότητα σε σερβίς και επίθεση στους κρίσιμους πόντους έκριναν τον αγώνα που έγινε στο γυμναστήριο του Μετς.

Tα σετ: 0-3 (23-25, 23-25, 26-28)

ΑΕΚ (Μπουτσούρης) : Καρακίτσος, Κοτσιλιάνος, Μελλές, Ζουπάνι, Μαντέκας, Χατζηπροδρόμου, Αχιλλεόπουλος -λ / Χριστοφορίδης, Αλεξόπουλος, Καρανικολάου

ΚΥΖΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ (Λάιος) : Λυκουρέσης, Κρέτσης, Κούνας, Κατσανεβάκης, Ασπιώτης, Μπεκιάρης, Τσαδήμας -λ / Πλεμμένος -λ, Νικηφορίδης, Δρογκάρης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ