1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-10-2015 12:29

Ο Μακεδονικός με τη... μοναξιά της κορυφής(video)

Ο Μακεδονικός  νίκησε με 1-3 σετ τον ΑΜΣ Νέστορα και πέρασε πρώτος στην βαθμολογία του Γ΄ ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Είναι η μοναδική ομάδα με το απόλυτο των βαθμών μετά από 4 αγωνιστικές.
Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο βόλεϊ, πήρε την νίκη από την πολύ καλή ομάδα του Νέστορα και πλέον ετοιμάζεται για το παιχνίδι της 7/11 μέσα στο ΕΑΚ Νάπολης με την Κομοτηνή. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Τσακιρίδη Κρυστάλλη, ντεμπούτο για το Βορκά Βαρνάβα. Στα αρνητικά ο τραυματισμός του Βασίλη Καρασαρλίδη που αποχώρησε από το παιχνίδι με διάστρεμμα.

Διαιτητές: Δανιηλίδου Ελένη, Μπόμπορας Γεώργιος, Αλεξούδη Ιωάννα

Τα σετ: 1-3 (20-25, 14-25, 25-23, 15-25)

ΝΕΣΤΩΡ(Κακκαβάς): Ναζίρης, Αποστόλου, Δούρβος, Τσιάρας, Μπατσάρας, Μωρές/ Ράπτης -λ, Αγγελής -λ, Διαμαντίδης, Μούρτζιος, Αναστασιάδης.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Οικονομίδης): Γκουδελόπουλος, Τσακιρίδης, Καρασαρλίδης, Χατζηπαραδείσης, Ρεμπούτζιας, Όσσας/ Αλμαλής -λ, Κατσιαφλάκας -λ, Κοντόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαδόπουλος, Ευγενίδης, Βόρκας.

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ