Εκτυπώστε τη σελίδα
18-10-2015 14:44

Γιορτή χωρίς κόσμο για Πανιώνιο 3-0 τον ΠΓΣ

Το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα πήρε ο νεοφώτιστος στην Α2 Πανιώνιος αλλά δεν είχε την ευκαιρία να το γιορτάσει με τους οπαδους του καθώς ήταν τιμωρημένος λόγω των επεισοδίων που ειχαν γίνει στο φινάλε του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ με την Αρμενική.

Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα επικράτησε 3-0 σετ της νεανικής ομάδας του Πανελληνιου που έχει προπονητή τον Τάσο Κουμπλή. Στο 1ο σετ οι «Ολυμπιονίκες» ξεκίνησαν με προβάδισμα 13-9, αλλά ο Πανιώνιος ισοφάρισε 17-17, σταδιακά πήρε προβάδισμα και από τότε είχε συνέχεια τον έλεγχο.

«Έγινε ωραίος αγώνας. Μου άρεσε και η ομάδα του ΠΓΣ. Ο δικός μας στόχος είναι η γρήγορη παραμονή και η καθιέρωση στη κατηγορία», είπε ο Αργύρης Ψάρρας.

Ο Τάσος Κουμπλής τόνισε για τη νέα ομάδα του ΠΓΣ: «Ο Πανελλήνιος έχει ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια με μία φουρνιά παιδιών που έχουν σωματικά προσόντα, έχουν μέλλον αλλά πρέπει να μάθουν τεχνική και γενικά έχουν να διανύσουν πολύ δρόμο. Αν όλοι δείξουν υπομονή σε 2-3 χρόνια θα μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο».

Διαιτητές: Τσιμπινός, Μουλά Ε.

Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-19, 25-19)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ψάρρας): Τσέργας, Καντιώτης, Σπάλας, Κουφόπουλος, Παπαθανασίου, Στυλιανού / Κωνσταντόπουλος (λ), Κλειδόπουλος, Τοζίδης, Κουντούρης.

ΠΓΣ (Κουμπλής): Δελιπρίμμης, Μανίκας, Καλιντέρης, Παύλου, Λαμπρινός, Κάκος / Καρράς (λ), Μιχαλόπουλος, Δημητρίου, Ζαρντίνης, Κουμανταρέας.