1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-10-2015 12:55

Δεύτερη νίκη για τον Μακεδονικό

Ο Μακεδονικός πέρασε από τα Γιάννενα με τον τρίποντο, επικρατώντας με 3-1 της τοπικής ομάδας για τη δεύτερη αγωνιστική του Γ ομίλου της Α2 ανδρών.
Η γηπεδούχος πήρε το δεύτερο σετ, αλλά στη συνέχεια δεν είχε διάρκεια. Οι πράσινοι της Θεσσαλονίκης έχουν στόχο το 3Χ3 στους αγώνες με τους νεοφώτιστους και θα το καταφέρουν να νικήσουν την επόμενη αγωνιστική το Νέστωρα.  Τα Γιάννενα έχουν έναν βαθμό και την επόμενη αγωνιστική παίζουν στην Κομοτηνή.

Τα σετ: 1-3 (17-25, 25-21, 20-25, 18-25)

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Τσιούπης): Αποστόλου, Χρηστάρας, Σιάμπαλης, Βάσιος, Σαντζαρίδης, Κλούρας/ Μότσιος -λ, Στουγιάννος
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Οικονομίδης): Κατσιαφλάκας, Τσακιρίδης, Καρασαρλίδης, Χατζηπαραδείσης, Ρεμπούτζιας, Όσσας/ Αλμαλής -λ, Κοντόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπαζαχαρίας, Ευγενίδης

Ο προπονητής των Ιωαννίνων Κώστας Τσιούπης δήλωσε: «Η ομάδα του Μακεδονικού ήταν μια αρκετά δυνατή αντίπαλος, εμείς μπήκαμε στον αγώνα αρκετά αγχωμένοι, στο δεύτερο σετ καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ, ωστόσο δεν αντέξαμε στον ίδιο ρυθμό και ήρθε η ήττα. Βέβαια στο 4ο σετ, ο διαιτητής είχε ένα σφύριγμα που θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή του αγώνα.... Δεν πειράζει εμείς συνεχίζουμε. Σε γενικές γραμμές η ομάδα μας ήταν αρκετά ανταγωνιστική και μαχητική, όμως πρέπει να δουλέψουμε λίγο ακόμα για να μειώσουμε τα λάθη. Έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης»

Ο τεχνικός του Μακεδονικού Γιώργος Οικονομίδης δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου, που κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι καθαρά. Στις πρώτες τρεις αγωνιστικές παίζουμε με ομάδες που τώρα ανέβηκαν στην κατηγορία. Θέλουμε τις 3 καθαρές νίκες παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στην προετοιμασία για τον αγώνα. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο ντέρμπι με το Νέστορα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ