1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-10-2015 20:23

Η μεγάλη επιστροφή της ΕΑΛ

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τις μεγάλες κατηγορίες, η ανδρική ομάδα της Ε.Α.Λ. επανέρχεται στο προσκήνιο με την παρουσία της στην Α΄2 Εθνική αγωνιζόμενη στον Γ΄όμιλο της κατηγορίας.
Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του Αλκαζάρ αρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Α΄2 Εθνική κατηγορία απέναντι στην επίσης νεοφώτιστη ομάδα του Νέστωρα Θεσσαλονίκης. Ο αγώνας διεξάγεται στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής ημέρας (θυμίζουμε ότι στην 1η αγωνιστική η Ε.Α.Λ. είχε ρεπό), με την ομάδα του Νέστωρα να έρχεται στο Αλκαζάρ μετά την νίκη επί του Α.Σ. Γιάννενα με 3-2 σετ.

Στον πρώτο της αγώνα στην κατηγορία, η Ε.Α.Λ έχει στόχο να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και μια καθαρή νίκη απέναντι στον αντίπαλό της, μπροστά στους φιλάθλους της πόλης που αναμένεται να ενισχύσουν την ομάδα με την παρουσία τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα απαρτίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από παίκτες της Λάρισας οι οποίοι έχουν προέλθει από τα τμήματα υποδομής, πλην δύο εξαιρέσεων.

Η σύνθεση της ομάδας είναι η εξής: Τέλιος Λεωνίδας (προπονητής), Περουλάκης Γιάννης, Μωυσιάδης Τάσος, Καλύβας Αποστόλης, Μαγκούτης Γιώργος, Ματούλας Θάνος, Ναλετάκης Χάρης, Γαλάνης Λευτέρης, Σκαρμούτσος Τάσος, Μαντάρας Κώστας, Ταμπόσης Γιάννης, Μυλωνάς Πέτρος, Τσούμαρης Γιάννης, Δεληγιάννης Τάσος, Γερομίχαλος Θάνος, Σωτηρίου Άγγελος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ