1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-10-2015 12:34

Νίκη Μακεδονικού και τραυματισμός Χατζηπαραδείση

Ο Μακεδονικός επικράτησε με 3-1 σετ του ΑΟ Σερρών στην πρεμιέρα του Γ ομίλου στην Α2 ανδρών. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που αποζημίωσε τους λίγους φιλάθλους που το παρακολούθησαν.
Στο πρώτο σετ ο Μακεδονικός από την αρχή πήρε κεφάλι στο σκορ και το διατήρησε με διαφορά 10 πόντων(17-7). Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του σετ μεγαλώνοντας την διαφορά, κάνοντας το 25-12.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα των Σερρών ξεκίνησε εντυπωσιακά, προηγήθηκε 6-13, όμως ο Μακεδονικός με πρωταγωνιστές τον Τάσο Γκουδελόπουλο και Οδυσσέα Κοντόπουλο κατάφερε να μειώσει σε 16-20. Οι πολύ καλές επιθέσεις, αλλά και η πολύ καλή αμυντική λειτουργία, κράτησε την ομάδα των Σερρών σε θέση οδηγού μέχρι το τέλος, παρά την αντεπίθεση του Μακεδονικού και με 20-25 ισοφάρισε σε 1-1
Στο τρίτο σετ τραγική εικόνα του ΑΟ Σερρών, με τον Μακεδονικό να φτάνει εύκολα στην κατάκτηση του με 25-13.

Στο τέταρτο σετ από τα μισά και μέχρι το τέλος οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο 15-16, 23-23, όμως το κακό σέρβις του πολύ καλού Νίκου Καραγκιόζη έκανε το 24-23, με τον Κρυστάλλη Τσακιρίδη να καρφώνει με επιτυχία περνώντας το διπλό μπλοκ των Στέφανου Κόκκινου και Κυριάκου Λαζαρίδη, ο Μακεδονικός κατάφερε να πάρει το σετ 25-23 και τον αγώνα με 3-1 σετ.

Ο Οδυσσέας Κοντόπουλος ξεχώρισε από τον Μακεδονικό, ενώ από τον ΑΟ Σερρών κορυφαίος ο Νίκος Καραγκιόζης.

Στο πρώτο σετ και στο 2-0 ο Χρήστος Χατζηπαραδείσης του Μακεδονικού αντικαταστάθηκε από τον Καρασαρλίδη, λόγω τραυματισμού.

Τα σετ: 3-1 (25-12, 21-25, 25-13, 25-23)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Οικονομίδης): Κατσιαφλάκας, Κοντόπουλος, Τσακιρίδης, Παπαδόπουλος, Χατζηπαραδείσης, Ρεμπούτζιας/ Αλμαλής -λ, Καρασαρλίδης, Ευγενίδης, Γκουδελόπουλος
ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ (-): Ζλάτκος, Παναγιώτου, Καραγκιόζης Ν., Κόκκινος, Λαζαρίδης, Κομητούδης/ Αλεξανδρίδης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ