Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
02-10-2015 18:02

Μαντέκας: «Να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό»

Έλειψε από την ΑΕΚ για ένα χρόνο κι επέστρεψε για να την βοηθήσει να ανέβει ξανά στην μεγάλη κατηγορία της Volleyleague. Ο αρχηγός της «Ένωσης», Γιάννης Μαντέκας, μίλησε στο volleynews.gr μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την ερχόμενη χρονιά στην Α2 και τα συμπεράσματα από τα ως τώρα φιλικά. 
«Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές γιατί είδαμε στοιχεία και με ομάδες που είμαστε στην ίδια κατηγορία, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι μπορέσαμε και αντιμετωπίσαμε τουλάχιστον στα δυόμιση πρώτα σετ τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι σε άλλη κατηγορία από εμάς. Είναι καλύτερη ομάδα κι έχει ξένους παίκτες. Βγάλαμε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα γιατί εφόσον είμαστε ανταγωνιστικοί με ομάδα της Α1, αν είμαστε σοβαροί, δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο και κοιτάξουμε στα μάτια τους αντιπάλους, θα είμαστε και στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο όμιλος μας (Β' όμιλος) είναι αρκετά δύσκολος με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Το πρωτάθλημα θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό από την αρχή μέχρι το τέλος του και κάθε σετ και πόντος που ενδεχομένως να χαθεί, μπορεί στο τέλος να κοστίσει. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 100%.

Δεν φτάνουν μόνο 3-4 παίκτες. Έχουμε ένα πολύ καλό και δυνατό σύνολο, με παίκτες σε καλό επίπεδο. Γίνεται σκληρή προπόνηση και καλή δουλειά έτσι ώστε ο ένας να βελτιώνει τον άλλον. Τα παιδιά από το μπιτς βόλεϊ (Κοτσιλιάνος και Ζουπάνης) είναι ένα ατού, το κάτι παραπάνω που ψάχναμε, αλλά το άθλημα είναι ομαδικό και όλοι μαζί πρέπει να προσπαθούμε».

Σχετικά άρθρα