1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
12-09-2015 15:55

Πρώτο φιλικό για τον Κόροιβο

Με το πρώτο φιλικό με τον Απόλλωνα στην Πάτρα το σήμερα (12/09) στις 18.00 συνεχίζεται η προετοιμασία του Κοροίβου Αμαλιάδας για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας.
Η προετοιμασία ξεκίνησε την Δευτέρα 31 Αυγούστου το απόγευμα στο κλειστό της Αμαλιάδας παρουσία των παλιών και νέων παικτών κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Ανδρέα Γκρουμούσα .

Αμέσως μετά τις ομιλίες του τεχνικού και της διοίκησης της ομάδας με θέμα το καλωσόρισμα των νέων παικτών στην οικογένεια του Κοροίβου και την ανάλυση των στόχων της ομάδας έγινε η επίσημη πρεμιέρα της προετοιμασίας. Ο τεχνικός του Κοροίβου δήλωσε: «Αρχικός μας στόχος είναι να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται έτσι ώστε στην συνέχεια να μπορέσουμε να παίξουμε πιο ελεύθερα καλό βόλεϊ και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Πρέπει από την πλευρά των αθλητών να υπάρχει συνέπεια στις προπονήσεις έτσι ώστε να μπορέσουμε να δέσουμε γρήγορα την ομάδα μας που αποτελείται από νέους αλλά και έμπειρους αθλητές δημιουργώντας ένα αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο. Ο όμιλός μας στο νέο πρωτάθλημα της Α2 σίγουρα είναι δύσκολος αφού οι Έξι από τις Δώδεκα ομάδες είναι από την πρωτεύουσα και κάποιες μάλιστα από αυτές έχουν πολύ δυνατό ρόστερ και υψηλούς στόχους».

Η Διοίκηση του Κοροίβου πληροφορεί τους φιλάθλους της ότι τα Εισιτήρια Διαρκείας για την νέα σεζόν έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ