1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-09-2015 12:28

Η... ανθρώπινη πλευρά της ΕΑΠ

Η Ε.Α.Π. στηρίζει την προσπάθεια των παιδιών της Prosvasis.co και συμμετέχει στην εκστρατεία συγκέντρωσης “Καπάκια από μπουκάλια νερών, χυμών, αναψυκτικών, κ.α.”, για την «μετατροπή τους» και αγορά αμαξιδίου.
Συγκεκριμένα, στο κλειστό γήπεδο της Ε.Α.Π. θα τοποθετηθούν κάδοι συλλογής, δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλάθλους κατά την διεξαγωγή των αγώνων, να στηρίξουν την πρωτοβουλία.

Με σύνθημα «Μαζεύουμε Καπάκια Χαρίζουμε Αμαξίδια», συμβάλει όχι μόνο στην ανακύκλωση, αλλά προπάντων στην ουσιαστική προσφορά στον συνάνθρωπο που χρειάζεται αμαξίδιο, αλλά δεν έχει τον τρόπο να το αποκτήσει.

Με αρωγούς τους αθλητές των ακαδημιών, αλλά και την ευαισθητοποίηση των φίλων της Ε.Α.Π., συμβάλει συλλογικά, στην εκστρατεία που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

Παράλληλα στις κάρτες οικονομικής ενίσχυσης του σωματείου, θα υπάρχει αντίστοιχο μήνυμα Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης και Συμμετοχής τους στην προσπάθεια αυτή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ