1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
06-09-2015 14:52

Στο Μετς μέσω Τεντόμα η ΑΕΚ

Στο πλευρό της ΑΕΚ τέθηκε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, Χρήστος Τεντόμας, χάρη στον οποίο η ανδρική ομάδα μπορεί να χρησιμοποιεί για προπονήσεις το γήπεδο του Μετς, ύστερα από πολλές προσπάθειες. 
 Ο Χρήστος Τεντόμας συνέβαλλε τα μέγιστα προκειμένου η ανδρική ομάδα βόλεϊ να μπορέσει τελικά να μπει στο κλειστό του «Μετς» όπου από αύριο θα πραγματοποιεί καθημερινά τις προπονήσεις της. Ο κ. Τεντόμας σχολίασε χαρακτηριστικά στο aekarena: «Είμαστε πάντα στο πλευρό ερασιτεχνικών σωματείων ειδικότερα όταν πρόκειται για μια ιστορική και τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Χαιρόμαστε που μπορέσαμε να βοηθήσουμε για να κάνει η ομάδα προπονήσεις στο κλειστό του Μετς. Θα είμαστε αρωγοί σε κάθε υγιή προσπάθεια και εύχομαι στην ΑΕΚ να έχει μια καλή σεζόν και να επανέλθει σύντομα στη φυσική της θέση, στην μεγάλη κατηγορία όπου και ανήκει».

**Στη φωτογραφία ο Χρήστος Τεντόμας με τον έφορο της ΑΕΚ, Γιάννη Μιχαλόπουλο και τον έφορο των ακαδημιών βόλεϊ αγοριών, Ανδρέα Σωνάκη.

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link STAMOS68 Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 19:12 posted by STAMOS68

    ΑΕΚ, ίσον Ηρακλής νο 2.

    Αλήθεια , σκέφτηκε κανείς ανευθυνουπεύθυνος, μπορεί να παίζει, έστω και σε Α2 Ανδρών, μία ομάδα που χρωστάει παντού και έγινε περίγελως στην περυσινή περίοδο, με παίκτες να λιμοκτονούν με τον έρμο τον προπονητή της να βάζει και τη βενζίνη από την τσέπη του;
    Και το κυριότερο το αυτή η ομάδα θα αγωνιστεί του χρόνου (αν ανέβει) ξανά στην Α1;

    Προβλέπω του χρόνου συγχώνευση της ΑΕΚ, αλά Ηρακλής, με καινούργιο (πλην όμως... δραστήριο) σωματείο με την επωνυμία κι από εκεί ...πάνε κι άλλοι!

    Αλήθεια κε Μαυρομάτη , ως νομικός, πρόεδρος της ΕΟΠΕ και μάλιστα πρόσφατα μέλος της... νομοπαρασκευαστικής του ΣΥΡΙΖΑ (!) για το αθλητικό νομοσχέδιο, θα την εγκρίνετε κι αυτήν την συγχώνευση, όπως κάνατε προσφaτα και με την αντίστοιχη του Ηρακλή;

    Κι εσείς κε πρόεδρε της ΕΣΑΠ , τι κάνετε για να προστατέψετε το προιόν σας από τέτοια φαινόμενα;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ