1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-08-2015 14:12

Καβαρατζής, Κάλλας και Ρουσσέτος ενισχύουν τη Ροδίων Άθλεσις για την παραμονή

Με τον Νίκο Αντωνιάδη να παραμένει στο τιμόνι της Ροδίων Άθλεσης η ομάδα της Ρόδου ετοιμάζεται να μπει για δεύτερη σεζόν στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα 31 Αυγούστου και ο στόχος είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του σμαραγδενιου νησιού ενισχύθηκε με δύο μεταγραφές. Πρόκειται για τον ακραίο Γιάννη Καβαρατζή που παραχωρήθηκε από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον ακραίο Πέτρο Κάλλα που αγωνίζονταν στον Πανελλήνιο και τον νεαρό διαγώνιο Σταύρο Ρουσσέτο που παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό και έχει καταγωγή από το νησί.

Επίσης παρέμεινε στην ομάδα ο ορεσταδίτης κεντρικός Βασίλης Προδρομίδης. Αρχηγός και ηγετης της ομάδας παραμένει ο πασαδόρος Νίκος Μακρής. Όλοι οι υπόλοιποι έμειναν από την περσινή ομάδα.

Ακραίοι ειναι οι Γιάννης Καβαρατζής, Πέτρος Κάλλας (ακραιος διαγώνιος - ΠΓΣ), Βασίλης Βαρδής (ακραίος), Δημήτρης Κοτίτσας (ακραίος), Γιώργος Καλαϊτζής (ακραίος).

Κεντρικοί είναι οι Βασίλης Προδρομίδης, Χρήστος Μοσχούς, Δημήτρης Γιώτης.

Διαγώνιοι είναι ο βουλγαρικής καταγωγής αλλά μεγαλωμένος στη Ρόδο Ντάνιελ Γκένοφ και ο νεαρός Σταύρος Ρουσσέτος.

Πασαδόροι είναι ο Νίκος Μακρής (αρχηγός), ο Γιάννης Καρύδας και ο Σταυλής Ροσέτος.

Λίμπερο είναι οι Μανώλης Κοκολάκης, Αλέξανδρος Δεληγεωργίου, Κυριάκος Μαυράκης.

Η Ροδίων Άθλεσης θα αγωνιστεί στον Α΄όμιλο της Α2 ανδρών και την πρώτη αγωνιστική πιθανότατα να έχει ρεπό διότι όπως φαίνεται δύσκολα θα βρεθεί ομάδα που θα αντικαταστήσει τον ΣΦΠ Χανίων που αποχώρησε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ