1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
07-08-2015 12:42

Κυριακίδης: «Χωρίς προ Λίγκα αναθεωρήσαμε τους στόχους μας» (video)

Στα μπαράζ της περιόδου 2014-15 ο Πανερυθραϊκός άγγιξε ακόμα και την άνοδο στην Volleyleague. Με αυτή την προσπάθεια ένας κύκλος έκεισε και ένας νέος αρχίζει προσαρμοσμένος στα στενά οικονομικά δεδομένα. Η ψυχή του συλλόγου Άγγελος Κυριακίδης μίλησε στο volleynews.gr και αναφέρθηκε στη νέα προσπάθεια που γίνεται με την επιστροφή του Χατζηπέρρου στον πάγκο αλλά και για την εμπειρία του ως εθελοντής στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που έγιναν στο Μπακού.

«Η νέα σεζόν δε θα μοιάζει σε τίποτα με την περσινή. Μετά από μία χρονιά που παρά ένα σετ δεν ανεβήκαμε στην Α1, είχαμε πάρα πολύ έμπειρους παίκτες και κάναμε αυτή την πορεία, σε συνδυασμό και με την αλλαγή των οικονομικών στην Ελλάδα. Υπάρχει πολύ μεγάλη αβεβαιότητα για τα οικονομικά κι επειδή έχουμε συνηθίσει να τελειώνει η χρονιά και να μη χρωστάμε ευρώ σε κανέναν. Πήραμε μία απόφαση που μακάρι να την πάρουν πολλοί. Θα στηριχθούμε σε νέα και ταλαντούχα παιδιά, θα δουλέψουμε για να κάνουμε μία καλή πορεία. Άλλωστε περιμέναμε να δούμε αν θα δημιουργηθεί η προ-λίγκα, από τη στιγμή που δε δημιουργήθηκε, νομίζω ότι δεν έχει καμία σημασία να τερματίσεις τρίτος ή τέταρτος. Το θέμα είναι να φτιάξεις μία νεανική ομάδα, να βγάλεις παίκτες, και να σχεδιάσεις μία ομάδα η οποία τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει. Έχουμε στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό σε παιδιά από την Εθνική Παίδων που έρχονται στην Αθήνα για να σπουδάσουν, σε συνδυασμό με κάποιους παίκτες που ήταν δικοί μας και δυο - τρεις που θα έρθουν και θα φέρουν και την εμπειρία μαζί τους λόγω ηλικίας. Θα φτιάξουμε ένα κράμα παικτών για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους.

Τα νέα ονόματα είναι ο Παναγιώτης Μάρκου που ήρθε στην Αθήνα από την Σάμο για να σπουδάσει, είναι ο Σπύρος Βελούδης που ήταν στην Εθνική Παίδων λίμπερο και έπαιζε δεύτερο λίμπερο και στον Φοίνικα Σύρου. Είναι ο Γιώργος Χατζηγεωργίου ο οποίος έρχεται από την Ρόδο κι ήταν κι αυτός στην Εθνική Παίδων και είναι και τα δίδυμα από τον Ασκληπιό Τρικάλων, οι αδερφοί Βήτα, που ήταν επίσης στην Εθνική Παίδων. Αυτά τα παιδιά πιστεύω θα έχουν μία καλή πορεία και στο εφηβικό».

Ο Άγγελος Κυριακίδης βρέθηκε στο Μπακού για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες και είπε την εμπειρία του: «Οι εντυπώσεις μου είναι φανταστικές. Η οργάνωση πλησίαζε πάρα πολύ την οργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων. Οι διαφορές ήταν ότι οι ομάδες είχαν στείλει ομάδες νέων, πλην της Γερμανίας που βγήκε πρώτη. Εκεί έβλεπες παιδιά 19-22 ετών και έφευγες ερωτευμένος από αυτό που έβλεπες στην αίθουσα. Παιδιά με προσόντα και φοβερό ταλέντο».

Ο Πανερυθραϊκός κληρώθηκε στον Β΄όμιλο και στην πρεμιέρα θα υποδεχτεί τον Ηρακλή Χαλκίδας.

 

Α1 Γυναικών 2015-16 - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Ανδρών - Α’ όμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Ανδρών - Β’ όμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Ανδρών - Γ’ όμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Α’ όμιλος, 1ος υποόμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Α’ όμιλος, 2ος υποόμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)
Α2 Γυναικών, Β’ όμιλος, 1ος υποόμιλος (pdf)
Α2 Γυναικών, Β’ όμιλος, 2ος υποόμιλος - Το πρόγραμμα (pdf)

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ