Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
05-08-2015 14:33

Ένας Κύπριος για τον Πανιώνιο

Από την Κύπρο έρχεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου που για πρώτη φορά θα συμμετέχει στην Α2 Εθνική κατηγορία. Ο λόγος για τον 21χρονο Γιώργο Μοσχοβάκη. 

Η ανακοίνωση:

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την απόκτηση του Μοσχοβάκη Γιώργου. Ο διεθνής Κύπριος αθλητής συμφώνησε και θα ενισχύσει την ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική περίοδο.Ο Γιώργος, γεννήθηκε στις 07/04/1994, έχει ύψος 1.95 και αγωνίζεται με επιτυχία στις θέσεις του ακραίου και του διαγώνιου.Ξεκίνησε το βόλεϊ από την Ανόρθωση Αμμοχώστου και στη συνέχεια αγωνίστηκε την περίοδο 2012-13 στη Ν. Σαλαμίνα, με την οποία αναδείχτηκε πρωταθλητής Κύπρου. Την επόμενη περίοδο αγωνίστηκε με την Παλλήνη στο πρωτάθλημα της Α2.

Οι ατομικές του διακρίσεις: Το 2012, αναδείχτηκε καλύτερος έφηβος στο πρωτάθλημα Κύπρου. Στους αγώνες μικρών κρατών Ευρώπης στο Μάδεργουολ Σκωτίας, αναδείχτηκε 1ος σκόρερ και καλύτερος επιθετικός, στους οποίους η Κύπρος κατέλαβε την 1η θέση. Επίσης είναι διεθνής και με την ομάδα Beach Volley της Κύπρου.

Ευχαριστούμε την διοίκηση της Ανόρθωσης για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Συλλόγου μας για την μεταγραφή του αθλητή.Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα του Ιστορικού!

Σχετικά άρθρα