1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
04-08-2015 18:54

Ζητείται αντικαταστάτης!

Πρωτάθλημα χωρίς παρατράγουδα δεν θα μπορούσε να γίνει, έτσι και εφέτος είδαμε λίγο πριν από την κλήρωση να αποχωρούν από την Α2 Ανδρών ο ΣΦΠ Χανίων, ο Πήγασος Νέου Κόσμου και ο Ερμής Πατρών.
Η αντικατάσταση του Πήγασου ήταν άμεση με την Πολιτεία να παίρνει τη θέση του, ενώ το ίδιο έγινε και με τον Ερμή Πατρών που έκανε χώρο για τον Ακρίτα Καλαμάτας, ομάδα που έφτασε στο τσακ να ανέβει στην Α2, παίζοντας στα μπαράζ με την ΕΑΠ.

Ωστόσο εκκρεμεί ακόμη ο σύλλογος που πρόκειται να παίξει στη θέση του ΣΦΠ Χανίων. Από την ΕΟΠΕ ρωτήθηκε ο Αριστοτέλης Σκύδρας, αλλά όπως ήταν φυσικό η διοίκηση της πρωταθλήτριας της ΕΣΠΕΜ αρνήθηκε, καθώς είναι αδύνατο να συμμετέχει στον Α' όμιλο βάσει της γεωγραφικής θέσης που βρίσκεται, να αγωνίζεται δηλαδή στην άλλη άκρη της Ελλάδας. Μάλιστα από τον σύλλογο της Πέλλας βρίσκουν αδιανόητη την κίνηση της ΕΟΠΕ να δεχτούν τη συμμετοχή τους αποκλειστικά στον Α' Όμιλο, ενώ όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά για αυτό θα χρειαζόταν να ξοδέψουν μία περιουσία.

Η αποχώρηση των Χανίων αποτελεί μεγάλη απώλεια για το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, αφού πέρσι έπαιξαν ως τα μπαράζ ανόδου. Διάφορες συγκυρίες με σημαντικότερη τον τραυματισμό του Αλέξανδρου Αλεξιάδη, οδήγησαν τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Μιχελάκη στην απόφαση να αποσύρει την ομάδα.

Σχετικά άρθρα

4 σχόλια

  • Comment Link petroglan Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2015 11:52 posted by petroglan

    Εχουν δικιο οι ανθρωποι της Αρμενικης... Αυτοι πρεπει να παρουν μερος στην Α2.... Διαθετουν και γηπεδο και κοσμο! Salut!

  • Comment Link Γάλλος Διαγώνιος Τρίτη, 04 Αυγούστου 2015 20:04 posted by Γάλλος Διαγώνιος

    Κανονικά θα έπρεπε να ερωτηθεί κρητική ομάδα πρώτα και μετά κάποια από τις αθηναϊκές ΕΣΠΕΔΑ ή ΕΣΠΑΑ ή ακόμα και κάποια από την περιφέρεια των νησιών Αιγαίου.Η πρώτη που θα έπρεπε να ρωτήσουν μετά την κρητική θα ήταν η Αρμενικάρα.Αλλά δεν πειράζει,θα μας βρείτε μπροστά σας.

  • Comment Link Fresh news Τρίτη, 04 Αυγούστου 2015 19:33 posted by Fresh news

    Kritivolley, μάλλον εισαι εκτος και δεν ξερεις. Ολα κρεμόντουσαν σε μια κλωστή και η κλωστή κόπηκε. Οποιος ξερει θα καταλάβει. Τα λεφτά ήταν ο 3ο ή 4ος λόγος

  • Comment Link Kritivolley Τρίτη, 04 Αυγούστου 2015 16:38 posted by Kritivolley

    Καλά πλάκα μας κάνετε; Στους "κύκλους" του Volley στην Κρήτη όλοι ήξεραν από όταν τελείωσαν τα μπαράζ ότι ο ΣΦΠ Χανίων δε θα συμμετάσχει στην Α2...Τη σχέση έχει ο τραυματισμός του Αλεξιάδη; Λογικό είναι μετά από 2 χρονιές που δόθηκαν τόσα λεφτά να μην δοθούν άλλα για 3η συνεχόμενη φορά...Η ομάδα είχε υλικό να αντεπεξέλθει άνετα στην Α2 ακόμα και χωρίς στόχο την άνοδο...Τα λεφτά είναι το πρόβλημα όπως ήταν πάντα για τις ομάδες των νησιών που έχουν να κάνουν τόσα ταξίδια...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ