1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-07-2015 16:42

O Mποζίδης υπέγραψε στο Νέστωρα!

Το παρθενικό ταξίδι του Νέστωρα Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών θα γίνει με πασαδόρο τον Θεόδωρο Μποζίδη.

Μετά τη ΜΕΝΤ και τον Ηρακλή ο 42χρονος πλέον Μποζίδης συνεχίζει την καριέρα του στην Α2 ανδρών και με σύμμαχο την εμπειρία του αλλά και την καλή φυσική κατάσταση αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του Σέργιου Κακάλα.

Ο Μποζίδης είναι γεννημένος 8 Απριλίου 1973 (ύψος 1.96) και μετά την Ορεστιάδα και τον Ηρακλή αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην Ιταλία όταν και επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα.

«Το Δ.Σ. του Νέστορα καλωσορίζει το Θεόδωρο Μποζίδη και του εύχεται να είναι υγιής και να έχει καλή αγωνιστική χρονιά. Επίσης, ευχαριστεί τον υποψήφιο βουλευτή Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, που συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην υλοποίηση της μεταγραφής», αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου, ενώ ο Μποζίδης είπε: «Όσο αισθάνομαι δυνατός θα συνεχίζω. Οι άνθρωποι του Νέστωρα έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον. Εχουν ένα καλό πλάνο και νιώθω δυνατός για να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις της ομάδας στην παρθενική της παρουσία στην Α2».

Ο Μποζίδης είναι γεννημένος 8 Απριλίου 1973 (ύψος 1.96) και για πρώτη φορά θα αγωνιστεί σε ομάδα της Α2 ανδρών.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ