1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-07-2015 15:58

O Hρακλής Χαλκίδας στη θέση της ΓΕ Μεσολογγίου στην Α2 ανδρών!

Μετά από περίπου 20 χρόνια μια ομάδα της Χαλκίδας θα αγωνιστεί και πάλι σε Εθνική κατηγορία. Ο λόγος για τον Ηρακλή Χαλκίδας που συγχωνεύτηκε με τη Γ.Ε.Μεσολογγίου και θα πάρει τη θέση της ομάδας της Αιτωλοκαρνανίας στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών.

Προπονητής του Ηρακλή Χαλκίδας θα είναι ο Σπύρος Γκολίτσης ο οποίος μαζί με τον Γιάννη Καρκαλή που είναι και η ψυχή του συλλόγου έχουν φιλόδοξα πλάνα για το μέλλον τόσο σε επίπεδο πρωταθλητισμού, όσο και σε επίπεδο ακαδημιών όχι μόνο στη Χαλκίδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας.

Η συγχώνευση εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο Χαλκίδας ενώ έγινε και η η ΓΕΜ άλλαξε το καταστατικό της. Σχετική ενημέρωση έχει γίνει και στην ΕΟΠΕ κι αν δεν υπάρξει κάποιο νομικό κώλυμα ο Ηρακλής Χαλκίδας θα αγωνιστεί στην Α2.

Όλοι οι παίκτες που αγωνίζονταν στην ΓΕ Μεσολογγίου και κατοικούν στο Μεσολόγγι και τις γύρω περιοχές θα μεταφερθούν στον σύλλογο Κωστή Παλαμά που ενεργοποιείται και πάλι μετά τις εξελίξεις.

Το σίγουρο είναι πως η ενεργοποίηση του Ηρακλή Χαλκίδας και στο ανδρικό (ήδη έχει ακαδημία 100 κοριτσιών) θα ενισχύσει τον ανταγωνισμό και θα επηρεάσει άμεσα και τους συλλόγους του λεκανοπεδίου.

 

3 σχόλια

  • Comment Link ΜΑΚΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 05:33 posted by ΜΑΚΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    Όταν διώξατε τον ΜΑΝΘΑΤΗ για να φέρετε τον Πατρινό Θίασο με τον ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ, να περειμένατε αυτή την κατάληξη. Δεν θέλατε να είστε ομάδα του ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

  • Comment Link Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 23:37 posted by Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

    Δυστυχώς το θέμα αυτό "βρομάει" άσχημα… ο αθλητικός νόμος 4049 του 2012 αναφέρει ρητά στο άρθρο 16 ότι : Οι συγχωνεύσεις μεταξύ αθλητικών σωματείων ή τμημάτων αυτών, επιτρέπονται μόνον εφόσον τα συγχωνευόμενα νομικά πρόσωπα εδρεύουν εντός της ΙΔΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ !!.
    Τώρα, το Μεσολόγγι και η Χαλκίδα όσο και να τα τραβήξεις στην ίδια Περιφέρεια ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ… Αλλά στη μαγική χώρα που ζούμε, οι νόμοι είναι να εφαρμόζονται μόνο από τους βλάκες και τους αφελείς…
    Στην Ελλάδα που ότι δηλώσεις είσαι, και ο Βόρειος Πόλος με τον Νότιο, αν έχεις μπάρμπα στη Κορώνη, μπορούν να θεωρηθούν ότι ανήκουν στο ίδιο ημισφαίριο !!!
    Αν έχει κότσια η Ομοσπονδία ας κοινοποιήσει το σκεπτικό της απόφασης αυτής, να γελάσει ο κάθε πικραμένος

  • Comment Link Πρεβεζιάνος Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 17:47 posted by Πρεβεζιάνος

    Ντροπή για τους διοικούντες του Μεσολογγίου που διέλυσαν την ομάδα και δεν σεβαστήκανε τον κόπο των αθλητών τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ