1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
20-07-2015 23:18

Πρώτη κίνηση με Δασκαλόπουλο η ΕΑΠ

Την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας χρονιάς στην Α2 Εθνική κατηγορία ολοκλήρωσε η Ε.Α.Π. στο αντρικό βόλεϊ.
Η νεοφώτιστη ομάδα, που πέρσι κατέκτησε πανηγυρικά το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, ήρθε σε συμφωνία με τον Φάνη Δασκαλόπουλο ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της περσινής καλής πορείας της ομάδας αγωνιζόμενος κυρίως ως ακραίος και διαγώνιος.

Στο παρελθόν εκτός της Ομόνοιας Ναυπάκτου έχει φορέσει και την φανέλα της Ολυμπιάδος.

Ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου και υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ, Θέμης Πατρινό μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής δήλωσε: «Προσθέσαμε έναν ακόμα διαμάντι στο έμψυχο δυναμικό της ομάδα μας. Είναι ένας αθλητής πρότυπο για όλους όσους είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν μαζί του, ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στο ήθος στο ύφος και στη νοοτροπία της ομάδας μας Είμαι σίγουρος ότι θα συνεργαστούμε με έναν αθλητή – επιστήμονα, ο οποίος όχι μόνο δεν θα διαταράξει τις υπάρχουσες ισορροπίες της ομάδας, αλλά απεναντίας θα τις ενισχύσει και μέσα στο αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια».

1 σχόλιο

  • Comment Link Alkis Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 19:32 posted by Alkis

    Θα γκρεμιστουν τα τσιμεντα...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ