Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
20-07-2015 19:53

Ομάδα για Volleyleague

Στην ανδρική ομάδα βόλεϊ αισιοδοξούν πως αν κλείσουν οι παίκτες με τους οποίους συζητάνε, τότε η ΑΕΚ θα είναι έτοιμη για να διεκδικήσει την επιστροφή της στην Α1.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυναμικά για την στελέχωση του ρόστερ της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καλύπτοντας σε μεγάλο βαθμό το χαμένο χρόνο. Οι άνθρωποι που «τρέχουν» το τμήμα, ο έφορος Γιάννης Μιχαλόπουλος και η τιμ μάνατζερ, Πόλα Κίτσου μαζί με τον προπονητή, Νίκο Μπουτσουρή ακολουθούν πιστά το πλάνο που έχουν στα χέρια τους, θέλοντας να δημιουργηθεί μια ομάδα έτοιμη για να διεκδικήσει την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια και παράλληλα να διαθέτει τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Η αρχή έχει γίνει και στόχος είναι μέσα στις επόμενες ημέρες να κλείσουν τα κενά που υπάρχουν ακόμα για να διαμορφωθεί πλήρως το ρόστερ. Οι ιθύνοντες του τμήματος έχουν καθημερινά επαφές και συζητήσεις θέλοντας να κάνουν το καλύτερο δυνατό, ντύνοντας στα «κιτρινόμαυρα» παίκτες που θα μπορέσουν να στηρίξουν το τμήμα και στη Volleyleague. Οι επόμενες ημέρες είναι οι πιο σημαντικές καθώς όπως αναφέρουν και οι άνθρωποι της ομάδας, αν κλείσουν οι περιπτώσεις τις οποίες εξετάζουν τότε η ομάδα θα είναι έτοιμη για να πάρει το εισιτήριο της για την μεγάλη κατηγορία.

Πρώτο μέλημα είναι να κλείσει η μεταγραφή του λίμπερο, με την προσθήκη του οποίου διαμορφώνεται σε μεγάλο βαθμό και το βασικό σχήμα. Ο προπονητής της ΑΕΚ εξετάζει αρκετές περιπτώσεις με τον Δημήτρη Ζήση να είναι μια από αυτές και μέσα στις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει ποιος θα καλύψει το κενό στη συγκεκριμένη θέση. Παράλληλα στόχος είναι να γίνουν τέσσερις ακόμα προσθήκες, ενός διαγώνιου, ενός ακόμα πασαδόρου και δύο ακραίων με τους οποίους και ολοκληρώνεται ουσιαστικά το ρόστερ. Απομένει να διευθετηθεί το θέμα με την παραμονή του Ανδρέα Ανδρεάδη στον οποίον στην ΑΕΚ ποντάρουν πολλά. Αν παραμείνει ο αρχηγός τότε μαζί με τον Γιώργο Μιχαλόπουλο θα είναι και οι μόνοι που ανανέωσαν με την ομάδα να «χτίζεται» ουσιαστικά εξ' ολοκλήρου από την αρχή. Παράλληλα με τις μεταγραφικές κινήσεις στην «Ένωση» κάνουν προσπάθειες για να βρεθεί και μια οριστική λύση για το θέμα της έδρας.

aekarena.gr

Σχετικά άρθρα

2 σχόλια

  • Comment Link αεκ21 Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 11:31 posted by αεκ21

    εδω διαβασα οτι χαλασε του ρουμελιωτακη επειδη ζητησε να του εγγυηθουν οτι θα παρει τα λεφτα ειχε λεφτα η κηφησια να τον παρει περυσι και δεν εχει κοτζαμ αεκ

  • Comment Link Ypopsiasmenos Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 07:36 posted by Ypopsiasmenos

    Θα μας τρελανουν αυτοί στην ΑΕΚ; Τέτοιες γενικοτητες και αερολογιες τις ακούμε συχνά.... Έχει τάξει λεφτά στον μισό βολλεικο πληθυσμό και δεν έχει πληρώσει τους αθλητές που είχε μια πενταετία... Μόνο κανένα κοροιδο πια θα πήγαινε σαυτην την ομάδα. Μήπως ταξανε λεφτά από τον ερασιτεχνη; χαχαχα... Έχετε φάει πόρτα από όλους τους αθλητές που προσεγγισατε... Απορώ... Και ο Μπουτσουρης χωρίς μισθό θα είναι;