1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-07-2015 18:50

Ο Καβαρατζής στη Ρόδο

Τον Γιάννη Καβαρατζή αποκτά η Ροδίων Άθλησις για την επόμενη σεζόν. Ο Καβαρατζής που ανήκει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, πέρσι πέρασε από τη ΓΕΑ κατακτώντας την 3η θέση του Γ ομίλου της Α2 ανδρών. Έχει συμφωνήσει να συνεχίζει την καριέρα του στη Ρόδο και απομένουν μόνο οι υπογραφές.
Για την ώρα η ιστοσελίδα της Ρόδου αναφέρει: «Τα τυπικά απομένουν πια για την απόκτηση του 21χρονου ακραιου Ιωάννη Καβαρατζή με υποσχετική απο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο Καβαρατζής αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία την περασμένη σεζόν στη ΓΕ.Αλεξανδρούπολης καταλαμβάνοντας την 3η θέση στον Βόρειο Όμιλο της Α2. Ειναι ύψους 1.94 και έχει αγωνίστει και στην Α1 με τα χρώματα του Εθνικού. Η διοίκηση του Ροδίων Άθλησις καλωσορίζει τον αθλητή και του εύχεται κάθε επιτυχία με υγεία στην ομάδα μας».

Σχετικά άρθρα

  • Η Κομοτηνή απέκτησε τον Γιάννη Καβαρατζή
    Η Κομοτηνή συνεχίζει την συγκρότηση του νέου ρόστερ της με στόχο την παραμονή στην Volley League και στην προσπάθεια της να ενισχύσει την επίθεση της απέκτησε τον διαγώνιο Γιάννη Καραβατζή που ήταν στον ΜΓΣ Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Η ανακοίνωση του συλλόγου της Θράκης:
  • Καβαρατζής: «Να το ζήσουμε και να παλέψουμε»
    Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ο ακραίος του  Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιάννης Καβαρατζής, μαζί με τον Σωκράτη Χαραλαμπίδη σηκώνουν βάρος στην επίθεση είπε:
  • Το μήνυμα... αποχαιρετισμού στον Καβαρατζή
    Ο δανεισμός του Γιάννη Καβαρατζή από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τελείωσε για το Ροδίων Άθλησις και ο πρόεδρος του συλλόγου Μάνος Νικολιδάκης έστειλε το δικό του αποχαιρετηστήριο μήνυμα με την ευχή να τον ξαναφέρει το νησί της Ρόδου.
  • Καβαρατζής: «Σίγουρος για την επιλογή μου»
    Λίγες μέρες μετά τη μεταγραφή του στη Ροδίων Άθλησις ο πρώην ακραίος της ΓΕ Αλεξανδρούπολης Γιάννης Καβαρατζής, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Thrakisport.gr.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ