1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-02-2013 16:59

Νίκησε το Μοσχάτο και αισιοδοξεί για παραμονή ο Οδυσσέας

Ο Οδυσσέας Αμαρουσίου άρχισε να κερδίζει τις ομάδες που είναι... στα μέτρα του και κατάφερε να βρεθεί πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού στον 1ο όμιλο. Η ομάδα των βορείων προαστίων επικράτησε με 3-0 (25-14, 25-16, 25-23) του Μοσχάτου για την 14η αγωνιστική της Α2 ανδρών, ενώ ακολουθούν οι αγώνες με τον Εθνικό και τον ΟΦΗ.

Οι παίκτες του Γιάννη Φάκα, έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους και έφτασαν στις 4 νίκες, κάτι που δίνει την αισοδοξία ότι στα επόμενα ματς θα πάρουν τους βαθμούς που χρειάζονται, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί ο στόχος της παραμονής.

Διαιτητές: Οικονόμου Β.-Μάλφας

Τα σετ: 3-0 (25-14, 25-16, 25-23)

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Φάκας): Παπαδόπουλος, Δανιάς, Τσούμας, Χριστοδούλου, Πεπόνης, Βυθούλκας/ Κοτζαμπάσης (λ)
ΜΟΣΧΑΤΟ (Μαλτίδης): Παπαδέας, Αδαμόπουλος, Μανούσος, Φελέρης, Αγγελής, Κόρλος/ Αντωνιάδης (λ), Κουμιώτης, Σωτηράκης

Σχετικά άρθρα

6 σχόλια

  • Comment Link Psithiristis Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 07:17 posted by Psithiristis

    Εδω ο κοσμος χανεται κι εσεις ασχολειστε με τη δεκατη ομαδα του 1ου ομιλου της Α2, στο πρωταθλημα ανδρων μιας χωρας οπου η βιτρινα του αθληματος, δηλαδη η εθνικη ομαδα, ειναι στην 60η θεση στον κοσμο. Πολυ υψηλο το επιπεδο, τι να σας πω. Αλλη δουλεια δεν ειχαμε παρα να ψάχνουμε τι θα κανει στο μελλον ο Οδυσσεας Αμαρουσιου με προυπολογισμο 2-3 χιλιαρικα. Ματι δε θα κλεισουμε.

  • Comment Link ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΑΣ Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 23:12 posted by ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΑΣ

    odysseara καταρχην δεν εισαι απο την ομαδα μου ασχολησου σου me τιποτα αλλο και μην γραφεις σαχλαμαρες

  • Comment Link panos90 Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 20:44 posted by panos90

    ωραιο αρθρο γραψατε για τον αγωνα...!καλυψατε πληρως το γεγονος

  • Comment Link VOLLEYMANIA Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 17:57 posted by VOLLEYMANIA

    Κοιτάξτε να σοβαρευτείτε για 5-6 ματς ακόμα και αφήστε τα πανηγύρια. Το Μοσχάτο κερδίσατε που είναι "πεσμένο" από τα Χριστούγεννα, για όσους ξέρουν. Ο Οδυσσέας χρειάζεται καταρχήν να σωθεί στα σίγουρα, μετά να κλείσει το τμήμα των γυναικών που οδεύει ολοταχώς για την Γ' ΕΣΠΑΑΑ και να αφοσιωθεί στους άντρες και μόνο. Να κοιτάξουν να τα "βρουν" οι μεγαλοπαράγοντες και να φέρουν πίσω τον "Μουρίνιο" (Γιάννης Ελευθεριάδης). Να ξεχρεώσουν για να μην καταντήσουν κι αυτοί "μεταμορφωμένοι", να "χτίσουν" καλή ομάδα στην Α2 Ανδρών και μόλις βρουν την ευκαιρία, φουλ για τη VolleyLeague. Τα υπόλοιπα αφήστε τα γιατί είναι γραφικά. Αν δεν τα "παρατούσε" η ΓΕΗ δεν τον γλυτώνατε τον υποβιβασμό και θα είχε πέσει ο Οδυσσέας στη "φάκα".

  • Comment Link odysseara Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 16:40 posted by odysseara

    Έλα ρε Οδυσσεάρα! Τι ομάδα έχουμε πλέον. Όλους θα τους νικήσουμε με τρίποντο από δω και πέρα. Η ομάδα πάει για 3η θέση χαλαρά. Τα "έχωσε" πάλι η κυρά-Κάτια!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ