1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-02-2013 02:35

«Η ΕΟΠΕ μας είπε με το καλό να διαλυθείτε... και μάλλον αυτό ήταν το τελευταίο ταξίδι για τον Ιωνικό Σάμου»!

Η Φθία Λαμίας πέτυχε σπουδαία νίκη με 3-0 επί του Ιωνικού Σάμου για τον Β΄όμιλο του πρωταθλήματος Α2 ανδρών, αλλά σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μανώλη Μάρκου (παίκτης και προπονητής του Ιωνικού) στο Star Κεντρικής Ελλάδας αυτή η αποστολή ίσως ήταν η τελευταία για τον ακριτικό σύλλογο, ενώ κατήγγειλε την ΕΟΠΕ ότι δεν τους βοήθησε και αρνήθηκε στο αίτημα τους να τους πληρώσει το ένα από τα εννιά ταξίδια για να μπορέσουν να καλύψουν τα έξοδα τους.
Η ομάδα της Σάμου πάλεψε τον αγώνα, προηγήθηκε 22-21 στο 1ο σετ αλλά η ομάδα του Ηλία Ντάλα ήταν καλύτερη και πήρε τη νίκη. Στο 2ο σετ το 14-14 με σερί 7-0 έγινε 21-14 για τους ρουμελιώτες.
 
Ο προπονητής της Φθία Λαμίας Ηλίας Ντάλας δήλωσε στην κάμερα του Star Κεντρικής Ελλάδας:
 
 «Δεν δείξαμε καλό πρόσωπο, απλά ο Ιωνικός ήταν χαμηλής δυναμικότητας. Ολα για την παραμονή μας θα κριθούν στον αγώνα με τον Ζωγράφου».
 
Ο παίκτης και προπονητής τoυ Ιωνικού Σάμου Μανώλης Μάρκου δήλωσε στην κάμερα του Star Κεντρικής Ελλάδας:
 
«Αυτό το ταξίδι είναι το τελευταίο μας. Αυτό το ταξίδι έγινε με τη χορηγία κάποιων ιδιωτών που κάλυψαν τα έξοδα αυτού του ταξιδιού από τη Σάμο στη Λαμία. Είμαστε στεναχωρημένοι και απομονωμένοι από παντού και πιο πολύ από την ομοσπονδία. Πρόσφατα τους στείλαμε ένα έγγραφο γιατί ουσιαστικά δικαιούμαστε τα ταξίδια να μας τα πληρώσουν. Ζητήσαμε από την ΕΟΠΕ να μας πληρώσει τουλάχιστον ένα ταξίδι και να τους χαρίσουμε τα υπόλοιπα εννιά ταξίδια. Και μας είπαν: “Παιδιά με το καλό να διαλυθείτε. Καμία βοήθεια από μας. Δεν έχετε χρήματα φύγετε από το πρωτάθλημα”. Ευαισθησία καμία. Έχουμε κάνει έξι παιχνίδια έξω. Δεν αντέχουμε άλλο. Μάλλον ήταν και το τελευταίο μας ταξίδι. Εχουμε πάει μέχρι τώρα σε όλα τα εκτός έδρας. Δεν αντέχουν άλλο οι άνθρωποι. Κάναμε ότι μπορούσαμε. Είμαστε στις τελευταίες θέσεις αλλά το γήπεδο είναι πάντοτε γεμάτο. Παραπάνω δε μπορούν οι άνθρωποι, θέλω να πιστεύω πως δεν θα τα παρατήσουμε τώρα. Θα δούμε...».
 
Διαιτητές: Σταρίδας, Κουτσούλας
Τα σετ: 3-0 (26-24, 25-18, 25-17)
ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ (Ντάλας): Δημουλάς, Κοντοκώστας, Παπαθωμόπουλος, Πλιάτσικας, Καλαθάς, Τσαδήμας/ Μπελούμπασης (λ), Σοφοκλέους, Σάββα, Καρμοίρης, Γαλυρόπουλος.
ΙΩΝΙΚΟΣ ΣΑΜΟΥ (Μάρκου): Μάρκου, Βινιερατος, Κωνσταντάρας, Κανελλόπουλος. Λεβογιάννης, Λυκουρίνας / Φράγκος (λ), Τσουκαλάς (λ), Χατζηκώστας.

10 σχόλια

  • Comment Link Looil Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013 19:06 posted by Looil

    |

  • Comment Link Ιωνάθαν Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 14:16 posted by Ιωνάθαν

    Είναι απίστευτη η υπεροψία της ΕΟΠΕ απέναντι σε ομάδες που ουσιαστικά της δίνουν λόγο ύπαρξης κυρίως για απομακρυσμένες ομάδες όπως της νησιωτικής Ελλάδας και του Έβρου (που έχει συμβάλει σημαντικά στην εξέλιξη του Ελληνικού Βόλεϊ) θα έπρεπε να λειτουργεί με περισσότερη ευαισθησία και να μη κατασπαταλάει δημόσιο χρήμα σε φανφάρες όπως τριμελές γραφείο τύπου,υπεύθυνο τέραφλεξ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

    Υ.Γ το θέμα του τεραφλεξ το αναφέρω χωρίς να έχω οτιδήποτε με τον άνθρωπο απλά όταν το 90% των ελληνικών ομάδων παίζουν (όταν μπορούν να ταξιδέψουν) σε παρκέ και η ομοσπονδία το κρατάει στην αποθήκη της μόνο για εξέχουσες διοργανώσεις είναι τουλάχιστον ΝΤΡΟΠΗ

  • Comment Link Billys Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 18:19 posted by Billys

    Σωστό το σχόλιου του Crazy.
    Το κύριο (και μοναδικό) πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Ιωνικού είναι τα πανάκριβα αεροπορικά εισητήρια που λόγω έλλειψης πλοίων (όπως είπε, ένα πλοίο έρχεται στο νησί, 14 ώρες minimum ταξίδι, κάθε 2-3 φορές την εβδομάδα) αποτελούν μονόδρομο όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για όλο το κόσμο του νησιού και τους φοιτητές.
    Ήταν σίγουρα και το πρόβλημα της ομάδας του Ερμή, της ομάδας της Φθίας και της κάθε άλλης ομάδας που θα επιλέξει να μην έρθει στη Σάμο για να αγωνιστεί. Δε νομίζω ότι τα παιδιά δεν θέλουν να παίξουν, απλά δε μπορούν και αυτοί να διαθέσουν 2000 ευρώ για ένα ταξίδι μόνο.
    Από την άλλη, ο Ιωνικός διαθέτει το ποσό αυτό εβδομάδα παρά εβδομάδα, χωρίς καμία εξωτερική βοήθεια από την ομοσπονδία όπως φαίνεται.
    Σχόλια του τύπου "Δεν έχετε χρήματα - φύγετε από το πρωτάθλημα" είναι τουλάχιστον προσβλητικά, αρχικά για το ίδιο το άθλημα και έπειτα για τους ανθρώπους της ομάδας της Σάμου που έχουν κάνει τη προσπάθεια τους από την αρχή της χρονιάς, μεσα στις τόσες κακουχίες.
    Ξαναλέω ότι μία απλή κρούση στην Olympic ίσως να βοηθούσε τη κατάσταση. Μπορεί και να μην έλυνε τίποτα αλλά τουλάχιστον, θα είχαν τα μούτρα να πούνε ότι προσπαθήσαμε και δεν καταφέραμε τίποτα.

    Ο Ιωνικός (και ο κάθε Ιωνικός) έδειξε τη "μαγκιά" του και ζήτησε μόνο 1 ταξίδι από τα 9-10 που δικαιούται. Η μαγκιά της ομοσπονδίας που είναι?

  • Comment Link lagavulin Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 11:09 posted by lagavulin

    Αν όντως ισχύει η απάντηση “Παιδιά με το καλό να διαλυθείτε. Καμία βοήθεια από μας. Δεν έχετε χρήματα φύγετε από το πρωτάθλημα”, τότε υπάρχει μέγα ΘΕΜΑ...

  • Comment Link Αγανακτισμενος Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013 10:16 posted by Αγανακτισμενος

    Μετα απ'αυτες τις δηλωσεις και τα σχολια δεν βρεθηκε ενας απο τους 21 συμβουλους να παραιτηθει για λογους ευθιξιας...ενας γ@@ω την οργη μου ΕΝΑΣ!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ