1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
23-05-2015 19:11

Το γιόρτασε στη φιέστα ο Πανιώνιος

Σε εορταστικό κλίμα σήκωσε το τρόπαιο της Β' Εθνικής ΕΣΠΕΔΑ ο Πανιώνιος σε μία ημέρα ιστορική για την ομάδα, αφού ανεβαίνει στα σαλόνια της Α2, έχοντας μία εξαιρετική χρονιά στην τοπική κατηγορία.

Στην εκδήλωση που έγινε στο κλειστό της οδού Αρτάκη, η ανδρική ομάδα του Πανιωνίου ενώθηκε με τη γυναικεία και έπαιξε έναν αγώνα μεικτού, ο οποίος έληξε ισόπαλος 1-1.

Οι πρωταθλητές της ΕΣΠΕΔΑ έκαναν τον γύρο του θριάμβου μπροστά στον κόσμο τους και στο τέλος έβγαλαν την αναμνηστική φωτογραφία με τις γυναίκες, δείχνοντας πως ο Πανιώνιος είναι μία οικογένεια.

Βλαβιανός Μάριος (Π), Καντιώτης Γιώργος (Δ), Καρακίτσις Άγγελος (Π), Κλειδόπουλος Δημήτρης (Κ), Κολιάμπας Μάνος (Δ), Κοτίδης Κώστας (Α), Κουντούρης Σωκράτης (Α), Κουτσούρης Στέλιος (Λ), Κουφόπουλος Σταύρος (Α), Κυριακόπουλος Σταύρος (Κ), Κωνσταντινίδης Παναγιώτης (Κ), Κωνσταντόπουλος Σπύρος (Λ), Ρουμελιώτης Ζαφείρης (Λ), Στυλιανού Γιάννης (Κ), Τοζίδης Τάσος (Α)

Προπονητής: Ψάρρας Αργύρης

Την Κυριακή (24/05) θα αναρτηθούν στο volleynews.gr βίντεο από την εκδήλωση και δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Αργύρη Ψάρρα.

panionios2

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ