1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
03-05-2015 20:21

Ο ΑΟ Μυτιλήνης στην Α2

Μετά την επικράτηση με 3-2 επί του Παγχιακού, ο ΑΟ Μυτιλήνης επικράτησε με 3-0 του ΑΟ Θήρας στον τελευταίο αγώνα της Β' φάσης του Ι' Ομίλου Β' Εθνικής – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών και πανηγύρισε την άνοδο του στην Α2 Ανδρών.

Η ομάδα της Μυτιλήνης που είχε φτάσει πέρσι στην πηγή, αλλά δεν είχε πιει νερό, κατάφερε με δύο νίκες να ανέβει τελικά στην Α2 κατηγορία. Παρά την κούραση του πρώτου αγώνα, οι παίκτες της Λέσβου βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να νικήσουν την οικοδέσποινα, η οποία είχε χάσει κάθε ελπίδα ανόδου. 

Τα σετ: 3-0 (25-19, 25-19, 27-25)

ΑΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ: Περτσέλης, Παπασταύρου, Βασιλέλης, Δουλαβέρης, Φύτρος, Βλάχος / Τσάτσος (λ), Μπουρούς

ΑΟ ΘΗΡΑΣ: Κουτσογιαννόπουλος, Μυλωνάς Α., Ιωαννίδης, Κελίδης, Μακρυγιώργος, Νιάκος, Βενιέρης / Παντελής (λ),  Σομπόνης, Ανδρούτσος, Κουρτάκης, Μυλωνάς Γ.

Η βαθμολογία

1.ΑΟ Μυτιλήνης (6-2) 5
2.Παγχιακός (5-4) 4
3.ΑΟ Θήρας (1-6) 0

2 σχόλια

  • Comment Link ΦΙΛΟΣ ΑΟΜ Δευτέρα, 04 Μαΐου 2015 15:24 posted by ΦΙΛΟΣ ΑΟΜ

    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΕΜΠΑΘΗΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ???ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΧΟΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ!!!ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ!!!!!!!!!

  • Comment Link ΨΩΝΑΡΑΦΦΦΦΦΦΦΦΦ Δευτέρα, 04 Μαΐου 2015 06:41 posted by ΨΩΝΑΡΑΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

    αντε επιτελους συγχαρητηρια.!!!καποιοι επιτελους παιχτες θα παιξουν Α2 .μπορει να μην φτασουν ποτε τον ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ στηο επιπεδο ουτε ποτε θα παιξουν Εθνικη Ελλαδος αλλα κατι ειναι και αυτο για τους λεγομενους γυρολογους που νομιζουν οτι κατι ειναι.αυτο για να το ακους εσυ ψωνάρα που νομιζεις οτι παιζεις και πετοσφαιρα .χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ.συγχαρητηρια σε μερικους ...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ