1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
05-04-2015 21:41

Μπουτσουρής: «Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις»

Τα Χανιά δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν την άνοδο στη Volleyleague και τερμάτισαν στην τελευταία θέση του ειδικού τουρνουά της Α2. Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Μπουτσουρής δήλωσε:
«Θέλαμε να κλείσουμε με μια νίκη το τουρνουά, αλλά δεν τα καταφέραμε παρόλο που πήραμε σήμερα το πρώτο σετ. Γενικότερα δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που είχε το τουρνουά. Κλείνει αυτή η χρονιά για εμάς, δεν πετύχαμε τον στόχο μας και εύχομαι σε όλους καλή ξεκούραση τώρα».

3 σχόλια

  • Comment Link Volleyman Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015 12:53 posted by Volleyman

    Αγαπητέ Λεκακος
    Η κριτική όταν είναι καλόπιστη και δεν υβρίζει πολύ λίγη σημασία έχει αν είναι ανώνυμη ή επώνυμη. Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο και όλοι κρινόμαστε καθημερινά για τις πράξεις μας και τα αποτελέσματά τους.
    Δεν σε ξέρω αλλά καλό θα είναι (αν τις απόψεις σου τις ασπάζονται και στο ΔΣ του ΣΦΠΧ) να αναλογιστείς αν η στάση αυτή στην κριτική είναι αυτή που αποτρέπει τον καθένα ή την καθεμία να την κάνει επώνυμα.

  • Comment Link Λεκακος Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015 09:08 posted by Λεκακος

    Όταν σχολιάζουμε να σχολιάζουμε επώνυμα αλλιώς παντελόνια δεν φοράμε στην ανωνυμία κρύβεται η ανυπαρξία σας όσοι γράφεται για τον ΣΦΠΧανιων

  • Comment Link χανιακριμα Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 19:16 posted by χανιακριμα

    δυο χρονιες χαμενα λεφτα για τα χανια 250.000 μπατζετ στον βροντο κριμα προεδραρα εγιναν παλι πολυ λαθος επιλογές...κυριε μπουτσουρη η ομαδα των χανιων δεν ειχε κανενα πλανο σε κανενα παιχνιδι

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ