1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
03-04-2015 23:27

Πάτρας: «Αύριο είναι μια άλλη μέρα»

Την χειρότερη εμφάνιση του στην υποδοχή έκανε ο Ηρακλής σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Χρήστο Πάτρα, ο οποίος δήλωσε:
«Στα 2 πρώτα σετ το σέρβις της Ερυθραίας ήταν... εξτρεμιστικό και μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Εμείς είμαστε μία ομάδα ρυθμού, κάναμε ίσως την χειρότερη μας εμφάνιση σε όλη τη χρονιά, όσον αφορά την υποδοχή και έτυχε να είναι σε αυτό το παιχνίδι, αλλά δείξαμε ψυχή. Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα, το γυρίσαμε και συνεχίζουμε. Αύριο είναι μια άλλη μέρα».

4 σχόλια

  • Comment Link nick@ΗΡΑ Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 16:57 posted by nick@ΗΡΑ

    Ο αυτοκράτορας είναι αυτοκράτορας ακόμα και αν παίζει με πιτσιρίκια. Και όταν κοιτάμε το όνομα των παικτών και όχι το πώς πραγματικά παίζει μια ομάδα τότε μας αξίζει η δεύτερη θέση. Η πρώτη αξίζει στην Ηρακλάρα μας!

  • Comment Link Α.Ε. ; Σάββατο, 04 Απριλίου 2015 12:34 posted by Α.Ε. ;

    η ερώτηση απευθύνεται όχι βέβαια στον κο Πάτρα (που κάνει τη δουλειά του) αλλά σε όποιους κάνουν διοικητικό κουμάντο στον Ηρακλή, αν υπάρχουν που αμφιβάλλω ότι υπάρχουν. Σε περίπτωση που ο Ηρακλής κατακτήσει την άνοδο θα αγωνιστεί σίγουρα στην Α1 ή θα αντιμετωπίσει πρόβλημα;Εεεεεεεε; Όποιος έχει ...... ας απαντήσει να ενημερωθεί ο κόσμος της ομάδας. Αν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος-λέμε τώρα-ας βγει με το όνομά του να μας το πει.Είτε οι παριστάνοντες τους παράγοντες είτε οι παριστάνοντες τους εφόρους. Αν δεν το κάνουν κάτι παίζει. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.Καλή η μόστρα, η φιγούρα και η τζάμπα μαγκιά αλλά αν ανεβει η ομάδα ξεκινανε τα πραγματικά δύσκολα.Περιμένουμε (και θα περιμένουμε άδικα πιστεύω) κάποιον . Αντε να σας δούμε κύριοι είστε πραγματικά υπεύθυνοι για τα λόγια σας και τις πράξεις σας ή ανευθυνουπεύθυνοι.

  • Comment Link Montas Παρασκευή, 03 Απριλίου 2015 22:29 posted by Montas

    Τα παιδιά μπήκαν εμφανώς αγχωμένα και μετά την απώλεια του 1ου σετ το άγχος μεγάλωσε. Ευτυχώς γύρισαν το ματς και πήραμε το δίποντο.
    Θέλω να πιστεύω ότι αύριο θα μπούνε δυνατά από τον πρώτο πόντο και θα νικήσουν με καθαρό σκορ. Τα Χανιά δεν έδειξαν ότι είναι κάτι ιδιαίτερο.

  • Comment Link παναχαικηερχομαστε Παρασκευή, 03 Απριλίου 2015 20:53 posted by παναχαικηερχομαστε

    δεν καταλαβα ποτε στην ελλαδα πως βγαινουν τα φαβορι και κυριως τα σαιτς πως τα βγαζουν, φαβορι ο ηρακλης ο αητητος αν δει καποιος α)ποιους ανταγωνιζεται ο ηρακλης βλεπε αιγινιο που ειναι μια ομαδα πολυ κακη που ερυθραια εκανε πλακα,δευτερον εκτος απο το μποζιδη τον κολτσιακη και υον παλεντζα δεν υους ξερει η μανα τους και η τοση διαφημιση ποια λες και κατι κανανε ακομα δεν βγηκαν απο τα αυγα,κατακρινα παιδακια του ηρακλη 2 σετ χανανε για πλακα,απλα 2 λαθη του διατητη σε κρισιμα σημεια αποσυντονισαν την αντιπαλη ομαδα.τα σερβις του ηρακλη ηταν οπου να τανε ποιοτικο σερβις δεν εγινε καθως πηρε 500 ο αχιλεοπουλος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ