Εκτυπώστε τη σελίδα
23-03-2015 16:11

Στο Χαλκιοπούλειο η Α΄ φάση των μπαράζ ανόδου της Α2 - Το πρόγραμμα

Το τριήμερο 27-29 Μαρτίου θα γίνει στο «Χαλκιοπούλειο» της Λαμίας η Α΄φάση των μπαράζ ανόδου στην Volleyleague OΠΑΠ. Θα αγωνιστούν οι ομάδες που πήραν την 2η θέση στους τρεις ομίλους της Α2 ανδρών, δηλαδή, ο ΟΠ Ρεθύμνου, ο Πανερυθραϊκός και η Νίκη Αιγινίου.
Η πρώτη ομάδα του ομίλου θα προκριθεί στο φάιναλ-4 ανόδου που θα γίνει σε δύο ομίλους με τη συμμετοχή του ΣΦΠ Χανίων, Παναχαϊκής και Ηρακλή Γ.Σ. Το πρόγραμμα της Α΄φάσης των μπαράζ θα ξεκινήσει με τον αγώνα Ρέθυμνο - Πανερυθραϊκός.
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(Γυμναστήριο Χαλκιοπούλειο - Λαμίας)
Παρασκευή 27 Μαρτίου
21.30: ΟΠ Ρεθύμνου - Πανερυθραϊκός
Σάββατο 28 Μαρτίου
21.30: ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου - ΟΠ Ρεθύμνου
Κυριακή 29 Μαρτίου
19.30: Πανερυθραϊκός - ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου

* Οι ώρες θα ανακοινωθούν μετά από συνενόηση με τη διοίκηση του «Χαλκιοπούλειου», ενώ ο Πανερυθραϊκός έθεσε ζήτημα μη διεξαγωγής του τρίτου αγώνα εφόσον δεν συντρέχουν βαθμολογικοί λόγοι αλλά η πρόταση απορρίφθηκε από την ΕΟΠΕ.

 

7 σχόλια

  • Comment Link Παμπαίδας Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 22:40 posted by Παμπαίδας

    Μπραβο βρε παιδιά, σε 1 αγώνα χωρίς σημασία που θα κατεβάσουν οι ομάδες τα παιδικά τους να παίξουν να πάτε να το δείτε γιαί θα είναι ωραίο EVENT... Πάντα τέτοια

  • Comment Link ο Γνώστης Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 22:37 posted by ο Γνώστης

    Το παιζετε και έξυπνοι μερικοί!!! Μιλάτε να μην γίνει μια ολόκληρη αγωνιστική που στη τελική μπορεί να καθορίζει και το ποιος πέφτει και όχι μόνο ποιος ανεβαίνει και το μπερδεύετε για ένα παιχνίδι που μπορεί να μην έχει κανένα ενδιαφέρον και κανένα νόημα!!! Που σε αυτή/ές τις αγωνιστικές, μπορεί ο κάθε προπονητής να τα χρησιμοποιήσει ως παιχνίδια προετοιμασίας για τα πλει οφ!! Και εσείς επιμένετε να λέτε χωρίς να σκέφεστε ότι είναι το ίδιο με το αν έχει κριθεί ήδη το αποτέλεσμα για έναν μόνο αγώνα!!! Για δείτε το κύπελο όπως λέτε οι ίδιοι, είδατε να γίνεται για 3η-4η θέση ο αγώνας στη Σύρο;;; Γιατί δεν έγινε, γιορτή του βόλεϊ δεν ήταν, ή μήπως απλά γιατί δεν είχε κανένα ενδιαφέρον(βαθμολογικό, θέση στην ευρώπη);;;(μιας και η μορφή είναι σχεδόν ίδια με αυτά τα πλει οφ). Και πριν μου πείτε ότι είναι κύπελο και όχι πρωτάθλημα ακριβώς ο ίδιο γινόταν και στο πρωτάθλημα, όσο παίζαν ευρώπη οι ομάδες γινόνουσαν αγώνες κατάταξης και για τις πιο κάτω θέσεις, τώρα όχι! Αλλά με τη δικιά σας λογική ας βάλουμε και κει αγώνες πλει οφ και αν δε μπορούν οι ομάδες να αντέξουν οικονομικά ας μπουν άλλες που μπορουν!!! Και να μην είναι οικονομικό το θέμα κύριοι είναι θέμα λογικής, ποιο το νόημα ενός αγώνα αν το ρέθυμνο έχει ήδη ανέβει, κανένα με βάση τα παραπάνω!!! Απλά θα γίνει ο τελευταίος αγώνας χωρίς όρεξη από καμία από τις 2 ομάδες(αν κατεβουν και πλήρεις) σε ένα άδειο γήπεδο, καθώς ποιος θα πάει να παρακολουθήσει έναν αγώνα χωρίς κανένα απολύτος ενδιαφέρον;;; Σίγουρα κανένας λογικός, μπορεί εσείς που τόσο το υποσηρίζετε μόνο!!! Αν θέλετε καταλάβετε το, αν όχι στην Ελλάδα ζούμε που ο παραλογισμός βασιλέυει, δε θα είναι και ότι πιο περίεργο έχει συμβει!!!

  • Comment Link ρεθυμνολογικη Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 19:57 posted by ρεθυμνολογικη

    Να σταματησει και το πρωταθλημα με την ιδια λογικη η παναχαικη να μην επαιζε αλλα παιχνιδια για να μην μπει σε εξοδα και ο ηρακλγς το ιδιο και τα χανια το ιδιο για να μην μπουνε σε εξοδα,πειτε στοτς αθλητες απο την αρχη εμεις ειμαστε ενα σωματιο που δεν εχει την δυνατοτητα για κατι παραπανω με τις παρουσες συνθηκες στο Ελληνικο βολλευ να το ευχαριστιεστε ολοι.και ειστε και πιο κοντα στην λαμια απο τις αλλες τρεις ομαδες.

  • Comment Link βολλευ2015 Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 19:47 posted by βολλευ2015

    Αν σας φαινεται εσας λογικο να μην παιχτουν ολοι οι αγωνες για μια μερα τι να σας πω εγω,γινεται ενα ωραιο εβεντ του βολλευ και εχετε το μυαλο σας αντι να πατε παραπερα στο πως θα φυγετε και το ποσο θα κατσετε,αυτη ειναι η ομοσπονδια χρονια τωρα αν δεν αντεχουν οι ομαδες τα εξοδα να μην συμετεχουν να δινουν την θεση τους σε ομαδες που εχουν καποια δυνατοτητα.

  • Comment Link ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015 15:50 posted by ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ

    βολλευ2015 πρώτα να ενημερώνεσαι, μετά να σκέπτεσαι και εν συνεχεία να σχολιάζεις. 1ον, την εύλογη πρόταση ο ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ την κατάθεσε προφορικά πριν καν γίνει η κλήρωση, άρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να ήξερε το ζευγάρι των ομάδων του τρίτου αγώνα, 2ον τι το αδύνατο βρίσκεις μια ομάδα να κερδίσει τους δυο πρώτους αγώνες και έτσι να μην έχει νόημα η διεξαγωγή του τρίτου αγώνα ? Και 3ον σιγά μην έχει δυνατότητα ο ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ να καταλύσει ΟΛΟΥΣ τους ΝΟΜΟΥΣ και τους ΘΕΣΜΟΥΣ του βόλεϊ ???? Εδώ γελάει το άθλημα !!!