1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-03-2015 15:23

Τσαδήμας: «Πρέπει να αλλάξουν οι αντίξοες συνθήκες στην Α2»

Η Φθία Λαμίας ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το πρωτάθλημα Α2 ανδρών καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση και ο αγώνας της Κυριακής με τον Πανερυθραϊκό θα είναι ο τελευταίος στην Α2 ανδρών. Μετά και την αποχώρηση του Θεόδωρου Τσαδήμα αλλά και παιδιών που δε μπορούσαν να ακολουθήσουν λόγω σπουδών η ομάδα δε μπόρεσε να αντέξει τον ανταγωνισμό.

Ο Χρήστος Τσαδήμας που επί σειρά ετών είναι προπονητής το τελευταίο διάστημα έχει αναλάβει και πρόεδρος καθώς η Βίβιαν Αργύρη παραιτήθηκε από τον προεδρικό θώκο και είναι αντιδήμαρχος Λαμίας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον του ανδρικού βόλεϊ στην Φθιώτιδα και γενικά στην κεντρική Ελλάδα καθώς υποβιβάζονται Φθία, ΣΠΑ Καρδίτσας, ΑΓΣ Ιωαννίνων, ενώ αποχώρησε και ο Ζαφειράκης Νάουσας.

Ο υποβιβασμός δεν πτοεί τους ανθρώπους του συλλόγου. Άλλωστε γι αυτούς προτεραιότητα δεν είναι ο πρωταθλητισμός, αλλά η συμμετοχή, η βελτίωση και η διάδοση του βόλεϊ στην περιοχή της Φθιώτιδας. Μάλιστα την Κυριακή στον αγώνα με τον Πανερυθραϊκό θα τιμηθούν για την προσφορά τους βετεράνοι αθλητές του συλλόγου.

«Εφέτος είχαμε μια πολύ δύσκολη σεζόν. Μπορώ να πω πως ήταν η πιο δύσκολη μετά το 2001. Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες πλέον. Δε μπορούμε να αντέξουμε τα έξοδα των μετακινήσεων και γενικά τις αντίξοες συνθήκες που υπάρχουν σήμερα στην Α2 ανδρών. Ο σύλλογος μας προσφέρει στο ανδρικό βόλεϊ αλλά υπό αυτές τις συνθήκες φοβάμαι πως δεν θα αντέξουμε», λέει ο Χρήστος Τσαδήμας και προσθέτει: «Το θετικό είναι πως έχουμε στον σύλλογο δύο, τρία νέα παιδιά που έχουν δυνατότητες. Δυστυχώς σε πολλούς αγώνες και ειδικά εκτός έδρας τα παιδιά της Β΄και Γ΄Λυκείου δε μπορούσαν να ακολουθήσουν. Σίγουρα πρέπει να γίνουν αλλαγές στην κατηγορία. Δεν είναι καλό για το ανδρικό βόλεϊ που πέφτουμε εμείς και ο ΣΠΑ Καρδίτσας. Πρέπει να μας προβληματίσει».

Η Φθία Λαμίας την Κυριακή θα βραβεύσει αθλητές με προσφορά. Ποιοι είναι αυτοί;

«Είναι παιδιά που βρίσκονταν στην ομάδα από το 2001 όπως ο Γρηγοριάδης, ο Πλιάτσικας, ο Αναστασίου, ο Κορτομανίτης. Μακάρι να βρεθούν κι άλλοι τέτοιοι αθλητές και μακάρι να μείνουν και να προσφέρουν στον σύλλογο μετά το τέλος της καριέρας τους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ