Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
16-03-2015 17:23

Στην ΕΣΠΕΚΕΛ η Καρδίτσα, τέταρτος ο Μακεδονικός (video)

Σε έναν συναρπαστικό αγώνα με γεμάτα σετ, οι Άνδρες του Μακεδονικού επικράτησαν με 1-3 σετ του ΣΠΑΚ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Η ομάδα του Γιώργου Οικονομίδη παρουσιάστηκε συγκεντρωμένη στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και με περισσότερο πάθος και εμπειρία πήραν το πρώτο σετ με 20-25, και 21-25 το δεύτερο.

Η απάντηση ήρθε από την Καρδίτσα που μείωσε σε 2-1, κερδίζοντας πού εύκολα το τρίτο σετ με 25-16. Στο τέταρτο σετ παίχτηκε καλό βόλεϊ με την Καρδίτσα να ανεβάζει την απόδοση της, και τον κόσμο να βοηθάει παροτρύνοντας τους παίχτες από την κερκίδα μήπως μπορέσουν να στείλουν την αναμέτρηση στο τάι-μπρέικ. Στο τελείωμα του σετ ο Μακεδονικός προηγήθηκε δύο φορές (24-25, 25-26) με τους γηπεδούχους να απαντούν και να δείχνουν έτοιμοι για τη μεγάλη ανατροπή, χωρίς όμως να το καταφέρνουν, χάνοντας τελικά στις λεπτομέρειες με 26-28 και παράλληλα το παιχνίδι με 1-3 σετ.

Έτσι, ο ΣΠΑΚ που την τελευταία δεκαετία είχε 8 συμμετοχές στην Α2 Ανδρών επιστρέφει μετά τη σεζόν 2008-09 στη Β’ Εθνική, τελώντας μία ομολογουμένως τιτάνια προσπάθεια και σε μία χρονιά γεμάτη αγώνες στους οποίους οι “τρικολόρε” παρατάχθηκαν με αμιγώς Καρδιτσιώτικο σχήμα και 7 έφηβους στο ρόστερ τους. Η καθημερινή, ηρωική, προσπάθεια του αγωνιστικού τμήματος να προετοιμαστεί κατάλληλα για την εκάστοτε αναμέτρηση και η συμμετοχή της ομάδας στη φετινή Α2 με παίχτες που τίμησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια τον ιστορικό σύλλογο και παρέμειναν σε αυτόν για να ολοκληρώσουν το ανανεωμένο παζλ στο ρόστερ, αξίζει την ειλικρινή και θερμή επιβράβευση όλων όσων ήταν παρόντες στη μεταβατική σεζόν του ΣΠΑΚ.

Τα σετ: 1-3 (20-25, 21-25, 25-16, 26-28)

ΣΠΑΚ (Φ. Αλεξίου): Θάνος, Παπαγεωργίου, Σ. Αλεξίου, Μοϊάνος, Αντωνίου, Βασιλάκος, Γιαννουσάς (λ), Φ. Αλεξίου, Μαλλιώρας, Παπαδόπουλος, Καραθάνος, Τρέμμας.
Μακεδονικός (Γ. Οικονομίδης): Παπαζαχαρίας, Κτιστάκης, Ρούσσος, Οταπασίδης, Κοντόπουλος, Γκουδελόπουλος (λ), Κοντογιάννης, Τσαγγαλίδης, Τσιγγελίδης, Ρεπούτζιας, Όσσας.

Media