Εκτυπώστε τη σελίδα
15-03-2015 18:02

Σώθηκε η Ροδίων Άθλησις, κινδυνεύει η Δραπετσώνα

Ο Πανελλήνιος νίκησε την Δραπετσώνα με 3-1 (25-18, 25-23, 21-25, 25-23) για την 21η και προτελευταία αγωνιστική του Α΄ομίλου στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών, ενώ η Ροδίων Άθλησης (φωτό) νίκησε 3-0 (25-12, 25-20, 25-18) τον Μίλωνα στη Ρόδο.

Οι αγώνες έγιναν και οι δύο την ίδια ώρα καθώς είχαν κοινό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Ροδίων Άθλησης έπιασε τους 23 βαθμούς και εξασφάλισε την παραμονή της ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής. Η μάχη για την τρίτη θέση του Α΄ομίλου που οδηγεί στα τοπικά είναι μεταξύ της Δραπετσώνας και της Αργυρούπολης που μάλιστα προέρχονται από τον ίδια Ενωση (ΕΣΠΕΔΑ).

Η Δραπετσώνα γνώρισε την ήττα στην Κυψέλη από τον αδιάφορο βαθμολογικά Πανελλήνιο, ενώ η Αργυρούπολη πήρε 3 βαθμούς από τον αγωνα με τον Οδυσσέα Αμαρουσίου ο οποίος έχει εγκαταλείψει το πρωτάθλημα. Επομένως η Αργυρούπολη έπιασε τους 20 βαθμούς και η Δραπετσώνα έμεινε στους 18 βαθμούς. Την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν Μίλων - Αργυρούπολη και Δραπετσώνα - Ροδίων Άθλησης.

Η Αργυρούπολη εάν νικήσει με οποιοδήποτε σκορ μένει στην κατηγορία και υποβιβάζεται η Δραπετσώνα. Εάν ηττηθεί η Αργυρούπολη από τον Μίλωνα και η Δραπετσώνα πάρει τρίποντο με την Ροδίων Άθλησης θα σωθεί η Δραπετσωνα καθώς και στην ισοβαθμία με την Αργυρούπολη έχει πλεονέκτημα.

Αργότερα όλα τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες της 21ης αγωνιστικής και στους τρεις ομίλους Α2 ανδρών.