1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-03-2015 00:07

Έμεινε «ζωντανή» η Δραπετσώνα

Τη νίκη της σεζόν σημείωσε η Δραπετσώνα που επικράτησε με 3-0 του Μίλωνα στον αγώνα των δύο ομάδων για την 20η αγωνιστική του Α ομίλου στην Α2 ανδρών
Με αυτό το τρίποντο ανεβηκε ξανά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού με 18 πόντους, αφήνοντας πίσω του την Αργυρούπολη με 17. Βέβαια χρειάζεται κι άλλους βαθμούς, καθώς ο ΑΟΝ έχει εξασφαλίσει άλλο ένα τρίποντο (δεν εχει κάνει το ρεπό της λόγω Οδυσσέα), ενω η Δραπετσώνα την επόμενη αγωνιστική πηγαίνει στην Κυψέλη για να παίξει με Πανελλήνιο την Κυριακή. Ο Μίλων παραμένει στην 7η θέση όπου και λογικά θα τερματίσει.

Τα σετ: 3-0 (25-15, 25-19, 25-23)

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ (Χατζημιχάλης): Παπαθανασίου, Μαρμαρινός, Μοσχοβάκης, Μπαλτάσης, Μπούλγαρου, Κογκαλίδης/ Ρούσσος -λ, Περλεπές -λ, Μαλαματίνας, Στρατηγός
ΜΙΛΩΝ (Ντόζης): Αθανασόπουλος, Περγαμαλής, Πανούσος, Σπυριούνης, Τουρνάκης, Κέχρας/ Μούσικας -λ, Παπασταματάτος Γερ. -λ, Παπασταμάτος Ν., Αναστασόπουλος.

1 σχόλιο

  • Comment Link monoemeis Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 07:10 posted by monoemeis

    Ο Μιλωνας κααααααααααθησεεεεεεεεε!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ