Εκτυπώστε τη σελίδα
03-02-2013 04:33

Η Μεταμόρφωση δεν σταμάτησε ούτε στη Νέα Ερυθραία (φωτό, video)

Cannot find volleynews.v2/MEN/PANERYTHRAIKOS/2012-13/pane-metam folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/PANERYTHRAIKOS/2012-13/pane-metam/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Η Μεταμόρφωση συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κατάφερε να νικήσει 3-1 εκτός έδρας τον Πανερυθραϊκό με πολύ καλή απόδοση σε σερβίς και μπλοκ. Ηταν αγώνας για την 13η αγωνιστική του Β΄ομίλου της Α2 ανδρών.
Διαιτητές: Πετούσης-Μόσχος
Τα σετ: 1-3 (21-25, 25-18, 23-25, 18-25)
ΠANEΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Χατζηπέρος): Σπανός, Ρούσσης, Γεώργας, Παπασιδέρης Δ., Παπασιδέρης Γ., Παπακυριακού, Λέπουρας
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ (Αλεξανδρόπουλος): Καρακίτσος, Αλεξόπουλος, Μίχας, Καραγιώργος, Μαργαρίτης, Χελιώτης / Παλαιολόγος (λ), Χριστόπουλος, Καλύνης
 

Media

5 σχόλια

  • Comment Link big raptor Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2013 06:02 posted by big raptor

    Κανένα λανθασμένο σφύριγμα δεν είναι γραφικό πολύ περισσότερο όταν ένα παιχνίδι κυλάει αμφίρροπα.
    Επίσης δεν συνέδεσα το συγκεκριμένο σφύριγμα με το τρίτο σετ( για αυτό και ξεκίνησα νέα πρόταση ), γιατί όπως ανέφερα υπήρχαν και άλλα σφυρίγματα , ορισμενα εκ των οποίων αφορούσαν και το καθοριστικό όπως αποδείχτηκε τρίτο σετ.
    Να επαναλάβω όμως για τις φωτογραφίες, ότι καλό είναι όταν υπάρχει ρεπορτάζ που αφορά ένα αγώνα να κρατιούνται ορισμένες ισορροπίες.
    Τις συγκεκριμένες φωτογραφίες εφόσον αυτές αφορούν μία ομάδα , μπορούσε να τις βάλει σε ρεπορτάζ που αφορά την συγκεκριμένη ομάδα.

  • Comment Link volley Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2013 21:25 posted by volley

    Απλα να σου θυμησω οτι αυτο το σφυριγμα εγινε στο 1-0 του δευτερου σετ που τελικα πηρε η ερυθραια.αρα ειναι γραφικο να συζηταμε γι αυτο το σφυριγμα!οι δυο οναδες ειναι σε αλλο εππιπεδο αυτη τη στιγμη.δεν χρειαζεται να λεμε τιποτα αλλο.οσο να επανελθω για τις φωτο δεν υπηρχαν τησ ερυθραιας και δεν μπηκαν.δεν φταιει το site

  • Comment Link big raptor Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2013 18:49 posted by big raptor

    Αν και ξεκινάς με την έκφραση `` Μην λέμε και ότι θέλουμε `` στην ουσία επιβεβαιώνεις τα όσα ανέφερα. Καταρχάς για το ότι οι φωτογραφίες δόθηκαν από άτομο της Μεταμόρφωσης αλλά και για το συγκεκριμένο σφύριγμα που δεν ήταν το μόνο , σίγουρα όμως ήταν το ποιο εξόφθαλμο. Επιπλέον όταν ένα σετ λήγει 23-25 , τότε κανένα σφύριγμα δεν στερείται σημασίας.

  • Comment Link volley Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2013 16:49 posted by volley

    Μην λεμε και οτι θελουμε.αν εξαιρεσουμε το 2σετ που η μεταμορφωση δεν επαιξε πολυ καλα ηταν σαφως καλυτερη ομαδα.και αυτο εχει φανει και στα δυο παιχνιδια.θα συμφωνησω μαζι σου για το σφυριγμα(προπετασμα και καλα) που εδωσε ο διαιτητης οτι ηταν τραγικο, αλλα στο 1-0 που δοθηκε δεν νομιζω οτι ηταν ικανο να κρινει κανενα ματς.οσο για τις φωτο δεν νομιζω οτι ειναι κακο το οτι βρεθηκαν καποιες φωτο απο οποια πηγη και να ειναι αυτες και απλα το site τις χρησιμοποιησε.θεωρω οτι κατι αναλογο θα γινοταν και αν υπηρχαν φωτο της ερυθραιας.καλη συνεχεια και στις δυο ομαδες.....

  • Comment Link big raptor Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2013 07:14 posted by big raptor

    Γιατί άραγε όλες οι φωτογραφίες δείχνουν την Μεταμόρφωση ; Μήπως γιατί τις πήρατε
    από τον φωτογράφο της ;
    καλό είναι εκεί στο volleynews να κρατάτε και ορισμένες ισορροπίες...
    Τώρα σε ότι αφορά το παιχνίδι η Μεταμόρφωση ήταν λίγο καλύτερη ομάδα , αλλά κάπου βάλανε και οι διαιτητές την πινελιά τους... Ειδικά εκείνος ο πόντος που έδωσαν στην Μεταμόρφωση από Servis της Ερυθραίας προκάλεσε απορίες και γέλιο...