1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-02-2015 22:01

Διέψευσε τους κακοπροαίρετους

Η βαθμολογικά αδιάφορη Ολυμπιάδα νίκησε το Σάββατο 3-0 σετ στο κλειστό της γήπεδο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Α2 Εθνικής τον Ερμή 3-0 σετ, ο οποίος καιγόταν για βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή και μετά την ήττα του συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.
Οι «πορτοκαλί» ήταν το φαβορί και επιβεβαίωσαν αυτόν τον χαρακτηρισμό, διαψεύδοντας παράλληλα όλους όσοι πίστευαν ότι θα παρουσιάζονταν χαλαροί λόγω των από καλοκαιριού σχέσεων με τον Ερμή. Θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι η Ολυμπιάδα παραχώρησε στον Ερμή τους Βαλουξή, Μάρκου, Δημησιάνο, Καρανικόλα, Γεωργακόπουλο, Παπαχαραμπόπουλο, οι οποίοι έπαιξαν το Σάββατο και τον Ηλιόπουλο που σταμάτησε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Βέβαια την εβδομάδα που προηγήθηκε του αγώνα οι δυο ομάδες δεν συμφώνησαν στην ημέρα διεξαγωγής του ντέρμπι. Η Ολυμπιάδα λόγω των εκδηλώσεων του καρναβαλιού ζήτησε να γίνει το παιχνίδι Πέμπτη, ο Ερμής αντιπρότεινε να διεξαχθεί την Παρασκευή, συμφωνία δεν υπήρξε και έτσι το ντέρμπι έγινε το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί από την ΕΟΠΕ.

«Εμείς παίζουμε όλα τα παιχνίδια» δήλωσε ο προπονητής της Ολυμπιάδας, Ακης Δαρείος και πρόσθεσε: «Ημασταν καλύτεροι και νικήσαμε δίκαια».
Από την πλευρά του ο Μανώλης Συνοδινός είπε: «Εμείς απλώς δεν το θέλαμε το παιχνίδι».

Ο παράγοντας του Ερμή, Βαγγέλης Ξυγκάκης, αποχωρώντας από το γήπεδο ακούστηκε να λέει: «Για αυτό το βόλεϊ της Πάτρας δεν θα πάει μπροστά».

Διαιτητές: Γκόλφης και Πετούσης.

Τα σετ: 25-21, 25-17, 25-20.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Ακης Δαρείος): Δημησιάνος, Ντόντης, Θεοδωράκης, Φιλίππου, Γεωργάτος, Ράπτης (Κόζης), Διονυσόπουλος.
ΕΡΜΗΣ (Μανώλης Συνοδινός): Χρυσανθακόπουλος, Βαλουξής, Μάρκου, Σαμοθράκης, Γεωργακόπουλος, Αλτάνης (Ιτάλο), Καρανικόλας, Παπαχαραλαμπόπουλος, Αεράκης.

pelop.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link asxetos Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015 22:10 posted by asxetos

    Το βόλεϊ της Πάτρας δεν θα πάει μπροστά με προπονητή να παίρνει ταίμ άουτ στο σέρβις της ομάδας του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ