1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-02-2015 21:07

Η νίκη της ΓΕΑ και το αίτημα που δεν ικανοποιήθηκε

Εύκολα επικράτησε το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης η ΓΕΑ του ΣΠΑ Καρδίτσας με 3-0 σετ, σε ένα παιχνίδι ωστόσο στο οποίο οι φιλοξενούμενοι αιτήθηκαν αναβολή λόγω των πολλών παικτών που συμμετέχουν από Τρίτη στην τελική φάση του εφηβικού πρωταθλήματος (έχοντας ως αντίπαλο και τον Εθνικό) αλλά δεν δόθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Καρδίτσας και για οικονομικούς λόγους είχε προτείνει να αναβληθεί το παιχνίδι με την ΓΕΑ και να πάει σε περίπου ένα μήνα, οπότε η θεσσαλική ομάδα θα κάνει το μακρινό ταξίδι για την Θράκη προκειμένου να παίξει με την ΑΕ Κομοτηνής.

Η ΓΕΑ δεν είχε κανένα πρόβλημα να συναινέσει στην αναβολή, αλλά η ΕΟΠΕ δεν το δέχθηκε επικαλούμενη το γεγονός ότι πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος και δεν πρέπει να υπάρχουν εκκρεμότητες. Έτσι οι Κρδιτσιώτες ήρθαν στην Αλεξανδρούπολη και ηττήθηκαν φυσιολογικά από την ΓΕΑ με 3-0 σετ.

Τα σετ: 3-0 (25-16, 25-21, 25-14)
ΓΕΑ: Καβαρατζής, Μπουφίδης, Ζλατιλίδης, Αμαριαννάκης, Κυριακίδης, Δαλδαβερένης/ Αρχοντούδης-λ, Κεσκίνης, Κωνσταντινίδης, Κότας.
ΣΠΑΚ: Βασιλάκος, Αλεξίου Φ., Αλεξίου Αθ., Θάνος, Μοϊάνος, Παπαγεωργίου/ Αθανασόπουλος-λ, Μαλλιώρας

thrakisports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ