1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-01-2015 23:49

Στην τρίτη θέση η ΓΕΑ

Η ΓΕΑ επικράτησε εύκολα στο Θρακιώτικο ντέρμπυ της ΑΕ Κομοτηνής στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου στην Α2 Ανδρών.



Ειδικότερα στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες αρχικά συμβάδιζαν στο σκορ, 7-7, με τους γηπεδούχους σταδιακά να αυξάνουν τη διαφορά 13-10 και 19-15 απέναντι στην ομάδα από την Κομοτηνή, κατακτώντας το σετ με 25-21. Στο δεύτερο σετ οι παίκτες της ΓΕΑ επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους, προηγήθηκαν 9-3 και 19-10 κόντρα στους φιλοξενούμενους και με πρωταγωνιστές τους Ζλατιλίδη και Καβαρατζή, έφτασε στην κατάκτηση του σετ με 25-14.

Το τρίτο σετ κύλησε με τον ίδιο τρόπο, καθώς οι αθλητές της ΑΕ Κομοτηνής, δεν κατάφεραν να βρουν λύσεις σε άμυνα και επίθεση, με τους Εβρίτες έχοντας πλέον και την ψυχολογία υπέρ τους να κερδίζουν το σετ 25-17, παίρνοντας μία σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Έτσι η ΓΕΑ σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με την ΑΕΚ να παραμένει στην πρώτη τετράδα παρά την ήττα της στο Θρακιώτικο παιχνίδι.

Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-14, 25-17)

ΓΕΑ (Κρεούζης): Ζλατιλίδης, Καβαρατζής, Δαλδαβερένης, Αμαριανάκης, Μπουφίδης, Κυριακίδης/ Αρχοντούδης (λ), Κεσκίνης, Τασάκος, Φιλιππίδης
ΑΕΚ(Εξάρχου): Καψαλιάρης, Χατζηβλασίου, Παπαδόπουλος, Λαχτάρας, Δημόπουλος, Χριστόφας/ Παπαϊωάννου (λ), Αβερκιάδης, Λέκκος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ