Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
25-01-2015 22:18

Νίκη - θρίλερ για τον Αίαντα (video)

Σε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς, ο Αίας Ευόσμου επικράτησε του Μακεδονικού με 3-2 για τον Γ όμιλο της Α2 ανδρών.
Στο πρώτο σετ, οι παίκτες του Αία απέκτησαν από το ξεκίνημα σχεδόν του αγώνα μία μεγάλη διαφορά, με τους «πράσινους» να προσπαθούν, χωρίς όμως να καταφέρουν να πλησιάσουν τον αντίπαλο.

Αρκετά αμφίρροπο ήταν τα ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκοράρισμα, με τον Μακεδονικό να ξεφεύγει μετά τον 20ο πόντο παίζοντας καλύτερα πάνω στο φιλέ , ισοφαρίζοντας τα σετ σε (1-1).

Δυναμικά μπήκε στο τρίτο σετ το σύνολο του Στέλιου Κουτουνίδη, που προηγήθηκε γρήγορα δείχνοντας πάθος στο παιχνίδι τους και παίζοντας καλύτερα πάνω στο φιλέ, οδήγησαν την ομάδα τους στην κατάκτηση κι αυτού του σετ κάνοντας το (2-1).

Ανάλογο ήταν το σκηνικό και στο ξεκίνημα του τετάρτου μέρους, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκοράρισμα.
Ο Μακεδονικός όμως, ανέκτησε εκ νέου τα ηνία στο σκοράρισμα, με τους «κόκκινους» να έχουν προβλήματα στο σέρβις, δίνοντας την ευκαιρία στους αντιπάλους τους να προηγηθούν και να τους ισοφαρίσουν στο παιχνίδι σε 2-2.

Στο τάι-μπρέικ, οι παίκτες του Αία άλλαξαν γήπεδο με προβάδισμα 8-7, ωστόσο, οι «πράσινοι», κάνοντας την αντεπίθεσή τους ισοφάρισαν σε 13-13 στη συνέχεια.
Οι γηπεδούχοι, όμως, διατήρησαν την υπεροχή τους και πήραν τους δύο βαθμούς της νίκης, χάρη στο υπέρ τους 15-13.

Ο Μακεδονικός έχει αρκετά παράπονα από τις υποδείξεις του πρώτου διαιτητή της αναμέτρησης.

Τα σετ: 3-2 (25-16, 22-25, 25-22, 24-26, 15-13)

ΑΙΑΣ (Κουτουνίδης): Σκαρλατίδης, Βαφέας, Σακελλαρίδης, Τσακιρίδης, Κεσογλίδης, Κούκουρας/ Μπερμπέρογλου-λ, Αυγητίδης-λ, Κερτικίδης, Καμαριώτης, Βλάχος.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Οικονομίδης): Παπαζαχαρίας, Καρασαρλίδης, Ρεμπούτζιας, Ρούσσος, Κοντόπουλος, Όσσας/ Κοντοκώστας-λ, Τσαγγαλίδης, Γκουδελόπουλος, Κτιστάκης.

Media