Εκτυπώστε τη σελίδα
25-01-2015 16:12

A.Ο.Παλλήνης: «Η ΕΟΠΕ να αναθεωρήσει για τον γηπεδούχο»

Η διοίκηση του Α.Ο.Παλλήνη εξέδωσε ανακοίνωση όπου αφού ευχαριστεί αθλητές και έφορο για τις προσπάθειες που έκαναν ώστε να μη μηδενιστεί η ομάδα στον αγώνα με τον Κόριοβο στην Αμαλιάδα, προτείνει στην ΕΟΠΕ αναθεώρηση του... άβατου του γηπεδούχου για τις αλλαγές στην διεξαγωγή ενός αγώνα για λόγους ανωτέρας βίας. Η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ του Α.Ο Παλλήνη εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες και την αγάπη του προς τους αθλητές της ανδρικής ομάδας, οι οποίοι, την Παρασκευή 23/1/2015, αν και εργαζόμενοι μέχρι αργά το απόγευμα τις καθημερινές (οι επτά στους δώδεκα), όταν κατέστη ανέφικτο να συμπληρωθεί η ομάδα από παίδες (διότι οι γονείς όπως ήταν φυσικό, δεν επέτρεψαν στα παιδιά τους ένα τέτοιο ταξείδι με επιστροφή στις 5 το πρωί της επομένης), πήραν άδεια από τις δουλειές τους με όποιο κόστος αυτό συνεπάγεται και έδωσαν το παρόν στην Αμαλιάδα για το παιχνίδι με τον Κόροιβο. Ευχαριστεί επίσης ιδιαίτερα τον έφορο της ανδρικής ομάδας κ. Νήρα, που έκανε με ιδιωτικό αυτοκίνητο “ηρωική έξοδο” στις 5 το απόγευμα με τρεις αθλητές που ήταν αδύνατον να εγκαταλείψουν τις εργασίες τους πριν τις 4.30 και κατάφερε με αντίξοες καιρικές συνθήκες να φθάσει εγκαίρως προ της ενάρξεως του παιχνιδιού με τον Κόροιβο Αμαλιάδας που άρχιζε στις 8.30.
Με αφορμή το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπου ο σύλλογός μας έκρουσε επανειλημμένα θύρες κλειστές, όταν παρακάλεσε να μεταφερθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, έστω σε ημέρα Κυριακή, ώστε να παίξουμε και Σάββατο και Κυριακή και μάλιστα όποια Κυριακή διάλεγε ο Κόροιβος Αμαλιάδας, ή έστω να μεταφερθεί το παιχνίδι μισή ώρα αργότερα για να προλάβουν να προσέλθουν οι εργαζόμενοι αθλητές, θεωρούμε ότι η Ομοσπονδία πρέπει να αναθεωρήσει ορισμένα μέχρι σήμερα δεδομένα, όπως το ότι η γηπεδούχος ομάδα καθορίζει την ημερομηνία και την ώρα, ανεξαρτήτως του αν για την φιλοξενούμενη ομάδα συντρέχουν αντικειμενικά και αποδεδειγμένα  συνθήκες ανωτέρας βίας».