1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-01-2015 17:15

Ντεμπούτο με τρίποντο για τον Κλαρούδα στη Ρόδο

Ιδανικό ντεμπούτο του Γιώργου Κλαρούδα στον πάγκο του Εθνικού. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με 3-1 του Ροδίων Άθλησις στο νησί των Δωδεκανήσων και παρέμεινε στην τέταρτη θέση του πρώτου ομίλου της Α2 Ανδρών.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος για τρία σετ, ειδικά στο τρίτο που κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες (34-32). Η Ρόδος είχε ευκαιρία να προηγηθεί με 2-1, χάνοντας 4 σετ μπολ με πολλά λάθη στο σερβίς, που εκμεταλλεύτηκε ο Εθνικός για να καταλήξει το σετ υπέρ του. Η απογοήτευση ήταν φανερή στους γηπεδούχους και με την απουσία του Θοδωρή Χουσίδη (τραυματίας), δεν μπόρεσαν να κοντράρουν στην συνέχεια την ομάδα του Γιώργου Κλαρούδα, που πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη με την νέα του ομάδα. 

Το εντυπωσιακό της αναμέτρησης είναι ότι και ο Νίκος Αντωνιάδης και ο Γιώργος Κλαρούδας χρησιμοποίησαν και τους 12 παίκτες τους. Ο Κλαρούδας δέχτηκε και την πρώτη του... κόκκινη κάρτα στον πάγκο του Εθνικού για διαμαρτυρίες στον δεύτερο διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Χρηστίδη. Η αποστολή του Εθνικού επιστρέφει στην βάση της στις 19.00.

«Δεν πιάσαμε πολύ καλή απόδοση, είχαμε κάνει κάποιες αλλαγές την τελευταία εβδομάδα και χρειάζεται λίγος χρόνος για να αφομιωθούν. Σε κάποια κομμάτια του αγώνα παίξαμε καλά. Είχε προβλήματα τραυματισμών η Ρόδος με τον Χουσίδη και μπορεί να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Πήραμε το τρίποντο και συνεχίζουμε», είπε στο volleynews.gr ο Γιώργος Κλαρούδας.

Διαιτητές: Μόσχος, Χρηστίδης

Τα σετ: 1-3 (20-25, 25-23, 32-34, 17-25)

ΡΟΔΙΩΝ (Αντωνιάδης): Μακρής, Τσακογιάννης, Προδρομίδης, Γκένοφ, Κοκολάκης, Μοσχούς, Μαυράκης (λ) / Δεληγιώργης (λ), Μπαρδής, Γιώτης, Άμαλος, Καρύδας

ΕΘΝΙΚΟΣ (Κλαρούδας): Μήτσης, Μανιάτης, Σιώπης, Χατζηδημητρίου, Δημητρίου, Τραπεζουντίδης, Αδαμόπουλος (λ) / Γκανιάς, Μαμάης, Μπερμπερίδης, Λαμπρινός, Ξυλούρης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ